Προσπάθεια εκμοντερνισμού μιας cult κωμωδίας των 80s, εντελώς αχρείαστη και σχεδόν απόλυτα αποτυχημένη. 

Παρά το γεγονός ότι οι πρωταγωνίστριες μπορεί τελικά να μην τα καταφέρνουν να συγχρονιστούν και να αποδώσουν το feeling του original φιλμ, αλλά τουλάχιστον προσπαθούν αρκετά, δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι τους βοηθούν οι μπερδεμένες προθέσεις παραγωγής και σκηνοθέτη. 

Προσπαθούν να ξεπατικώσουν σε πολλά σημεία την πολύ επιτυχημένη και με δυσανάλογη της αξίας της φήμη, ταινία του 1984, γεγονός που εκ προοιμίου λειτουργεί αρνητικά, καθώς οι συγκρίσεις είναι εύκολες και ούτως ή άλλως οι φανατικοί του πρώτου Ghostbusters αποκύρηξαν το φιλμ από την στιγμή που ανακοινώθηκε και ανακήρυξαν το πρώτο τρέιλερ, "αυτό με τα χειρότερα σχόλια στην ιστορία του YouTube".

Προσπαθούν να νεωτερίσουν στο περιέχομενο, τις ατάκες, τα κωμικά γκαγκ. Εκεί και αν αποτυχάνουν πλήρως, η ταινία ΔΕΝ είναι τόσο αστεία όσο νομίζει, ενώ τα cameo των σταρ από το παλιό φιλμ είναι κακογραμμένα.

Μια αίσθηση αποπροσανατολισμένου deja vu, αγχωμένου να μην απογοητεύσει, αυτό είναι που απομένει. Και δεν είναι αρκετό, πως να το κάνουμε.

Σύνοψη: Η Erin Gilbert και η Abby Yates υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο, με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα ήταν υπαρκτά. Μερικά χρόνια αργότερα, η Gilbert καταφέρνει να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia, αλλά το βιβλίο της έρχεται στην επιφάνεια και την κάνει τον περίγελο της ακαδημαϊκής κοινότητας. Όταν όμως τα φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, είναι η παρέα της Gilbert και της Yates που θα αναλάβει δράση…

 

Πρώτη δημοσίευση: 29 Ιουλίου 2016, 18:32
Ενημέρωση: 4 Aug 2016, 16:28
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Ghostbusters (Ghostbusters)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
116
Εταιρία διανομής: 
Release: 
28 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos