Σύνοψη: Ο Άλκης, ένας μικροαπατεώνας, συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα viral βίντεο, που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του  Δανιήλ Μπεζεριάνου, ενός παράνομου επιχειρηματία. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι συνεργοί του, Πέτρος και Ιωάννα σκοπεύουν να τον σκοτώσουν, έχει μερικές μόνο ώρες για να αποδράσει από το στούντιο ταινιών πορνό που είναι παγιδευμένος. Το DIY είναι μια μαύρη κωμωδία που προσποιείται πως είναι ένα ακόμα από αυτά τα “fake news” που κατακλύζουν το newsfeed μας, αυτά που υποστηρίζουν πως η γη είναι επίπεδη και η προσσελήνωση στο φεγγάρι σκηνοθετήθηκε από τον Kubrick.

Άποψη: Στιλάτη η κινηματογραφική ματιά του Τσιλιφώνη, ικανοποιεί το μάτι με δάνεια από Ταραντίνο και Saw, αλλά σεναριακά πρόκειται για ένα αλαλούμ που δεν πολυκαταλαβαίνεις τι συμβαίνει και γιατί συμβαίνει.

Τουλάχιστον παρακολουθείται ευχάριστα, καθώς μεγάλο μπάτζετ προφανώς δεν διαθέτει, αλλά υπάρχουν ορισμένες έξυπνες ιδέες, αξιοποιεί το κατά δύναμην το φυσικό σκηνικό του κτιρίου στον οποίο διαδραματίζονται οι καταστάσεις και προσπάθεί με (αδέξιο συνήθως) χιούμορ να κρύψει αδυναμίες στην χορογραφική διεύθυνση των ηθοποιών αλλά και ορισμένες ανεπαρκείς ερμηνείες που προέκυψαν από miscasting. 

Άνισο, αλλά διασκεδαστικό.

Πρώτη δημοσίευση: 9 Μαρτίου 2018, 03:56
Ενημέρωση: 15 Μαρτίου 2018, 13:16
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Do It Yourself (Do It Yourself)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
8 Μαρτίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10803
Feelgood
9499
Feelgood
7800
Feelgood
6799
Tanweer
6792
Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos Land of Bad, 22 Φεβρουαρίου από την Spentzos