Boss baby 2: Family Business

Boss baby 2: Family Business - κριτική ταινίας

Tα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο.

Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα.

Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί.

Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ.

Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.

Πρώτη δημοσίευση: 11 Νοε. 2021, 02:23
Ενημέρωση: 18 Νοε. 2021, 01:37
Τίτλος:
Boss baby 2: Family Business (Αρχηγός από κούνια 2: Οικογενειακή υπόθεση)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
107
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Νοεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos