Ποτέ στην ιστορία των κακοποιών δεν έχει υπάρξει άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο διαβόητη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» που αποτελείται από τον επιτήδειο πορτοφολά Κύριο Λύκο, τον έμπειρο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων Κύριο Φίδι, τον χαλαρό άρχοντα της μεταμφίεσης Κύριο Καρχαρία, τον ευέξαπτο νταή Κύριο Πιράνχα και την ετοιμόλογη, ευφυή χάκερ Κυρία Ταραντούλα. Μαζί οργανώνουν εντυπωσιακές ληστείες και πάντα καταφέρνουν να ξεγλιστράνε, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς. Αυτό όμως θα αλλάξει.

Γιατί έπειτα από αμέτρητες επιτυχημένες διαρρήξεις μέσα στα χρόνια, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται και ο Κύριος Λύκος κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!

Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Μαρμελάδα, ενός αλαζονικού αλλά αξιολάτρευτου πειραματόζωου, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάνε τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί!

Οι αμετανόητοι συνένοχοι στην απάτη παρακολουθούν τα μαθήματα του καθηγητή Μαρμελάδα υποκρινόμενοι πως πλέον έχουν μόνο το καλό των άλλων στο μυαλό τους αλλά στην πορεία, ο Κύριος Λύκος αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Η συμμορία του αρχικά νιώθει προδομένη και προσπαθεί να τον μεταπείσει ώσπου εμφανίζεται ένας νέος κακός και απειλεί την πόλη.

Θα τα καταφέρει τότε ο Κύριος Λύκος να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν…. Καλά Παιδιά;

Ελληνική διανομή Ταραντούλα: Κατερίνα Τσάβαλου  /  Λύκος: Ντένης Μακρής  /  Καρχαρίας: Άγγελος Λιάγκος  /  Πιράνχα: Θάνος Λέκκας  /  Φίδης: Χάρης Γρηγορόπουλος

Πρώτη δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2022, 02:41
Ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2022, 01:29
Τίτλος:
The bad guys (Τα κακά παιδιά)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
24 Μαρτίου 2022

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ