The Wolverine

O Wolverine θα αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.
The Wolverine - κριτική ταινίας

Σκοτεινό reboot

Εμφανώς καλύτερα από το "X-Men Origins: Wolverine" του Γκάβιν Χουντ, το "The Wolverine" επιχειρεί ένα νέο reboot του (ίσως του πιο δημοφιλούς από τους X-Men) ήρωα.

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ επιστρέφει αρκετά και πολύ κοντά στο comic, με αποτέλεσμα να ικανοποιεί σε σημαντικό βαθμό τις προσδοκίες των fans. Με έντονο ρυθμό, νευρώδες μοντάζ, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και παράλληλα μια προσπάθεια από το σενάριο να δοθεί στον Wolverine μια υπαρξιακή διάσταση αμφιβάλλοντας για το άτρωτο της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή, ο Τζάκμαν υπηρετεί τον σκοτεινό του χαρακτήρα καλύτερα από ποτέ, τόσο υποκριτικά όσο και κινησιακά, αν και ο "κακός" (η Ρωσίδα Viper) είναι πολύ Light και αρκετά γραφικός για τα μέτρα του. 

Ίσως περισσότερο διαλογικό και λιγότερο fun από όσο έπρεπε, το φιλμ του Μάνγκολντ αποτελεί μια προσπάθεια άξια λόγου και παρακολούθησης.

Δεν θα χάσετε τον χρόνο σας.

Joker

Πρώτη δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2013, 13:06
Ενημέρωση: 31 Ιουλίου 2013, 20:41
Τίτλος:
The Wolverine (The Wolverine)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
125
Εταιρία διανομής: 
Release: 
25 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos