Τron Legacy 3D

Ενας 27χρονος αναζητά εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του, του άνδρα που είχε χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος δημιουργός ψηφιακών παιχνιδιών, στον κόσμο.

Ambient Techno οργασμός

Όταν ο Σαμ ερευνά ένα περίεργο σήμα που λαμβάνει από το παλιό εργαστήριο του πατέρα του, ένα σήμα που μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει στείλει, μεταφέρεται στον ψηφιακό κόσμο, που ο Κέβιν έχει παγιδευτεί εδώ και είκοσι χρόνια. Πατέρας και γιος ξεκινούν ένα ταξίδι ζωής και θανάτου, μέσα σε ένα εκπληκτικό ψηφιακό σύμπαν. Το σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος ο Κέβιν, αλλά με το πέρασμα των ετών έχει εξελιχθεί και εμπλουτιστεί με απίστευτα όπλα, γρήγορα οχήματα και μοναδικά τοπία. Πατέρας και γιος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αδίστακτους κακοποιούς που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να εμποδίσουν τη φυγή τους.

Η άποψη του Move It: Σπιντάτο, με φανταστικό και πολύ ταιριαστό soundtrack από τους Daft Punk (οι οποίοι άλλωστε ομολόγησαν ότι η αισθητική τους έχει επηρεαστεί από το αρχικό Tron του 1982), εφέ που τα σπάνε, αν και κάπως ψυχρό και με ερμηνείες έτσι κι έτσι, εκτός φυσικά του Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος είτε με την... βοήθεια της τεχνολογίας, είτε χωρίς, είναι στο ρελαντί επιβλητικός. Ντιζαϊνάτες μηχανές, σέξι στολές, πραγματικά προηγμένη τρισδιάστατη τεχνολογία (όχι σε όλη την διάρκεια της ταινίας), αν απορροφηθείς από την όλη φάση, ούτε που θα σε ενοχλήσει το απλοϊκότατο σενάριο. Με εξέπληξε αρνητικά το γεγονός ότι η τελική σκηνή υστερεί αρκετά σε σχέση με κάποιες προηγούμενες, αντί να είναι η πλέον απογειωτική, όπως θα περίμενε κανείς...

Aπόστολος Κίτσος

Πρώτη δημοσίευση: 17 Δεκ. 2010, 02:49
Ενημέρωση: 3 Φεβ. 2011, 00:59
Τίτλος:
Τron Legacy 3D
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
125
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Δεκεμβρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Spentzos
14966
Feelgood
13837
Tanweer
8254
Tanweer
6294
Dogman, από την Spentzos Dogman, από την Spentzos