Οne day

20 χρόνια, δύο άνθρωποι, μία ημέρα… Η ταινία επισκέπτεται την Έμα και τον Ντέξτερ σε μία περίοδο είκοσι ετών, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία – η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους.
Οne day - κριτική ταινίας

Δελτίο τύπου

Η σκηνοθέτιδα Λόνε Σέρφιγκ ("Μια Κάποια Εκπαίδευση") μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο bestseller μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς, που έχει κερδίσει τις καρδιές κριτικών και αναγνωστών. Τον Ντέξτερ και την Έμα, τους εξαιρετικά καλογραμμένους κεντρικούς χαρακτήρες, υποδύονται ο Τζιμ Στέρτζες ("21") και η Αν Χάθαγουεϊ ("Αγάπη σαν Ναρκωτικό").

"Το έξυπνο γράψιμο του Ντέιβιντ Νίκολς με κέρδισε", υποστηρίζει η σκηνοθέτιδα του "One Day", Λόνε Σέρφιγκ. "Αλλά αυτό που με έπεισε ήταν το πόσο πραγματική είναι αυτή η ερωτική ιστορία- και μάλιστα σε ένα επίπεδο που σπάνια το συναντάς." "Είναι ένα love story", ισχυρίζεται ο Ντέιβιντ Νίκολς, συγγραφέας του διεθνούς best seller μυθιστορήματος του 2009 και επίσης σεναριογράφος της κινηματογραφικής μεταφοράς του. "Έχει επίσης να κάνει με τη φιλία και την οικογένεια, τη νοσταλγία και την απογοήτευση, και τον τρόπο που οι ελπίδες και τα όνειρά μας δεν πραγματοποιούνται ακριβώς- τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που εμείς θέλουμε. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση. Ήθελα να γράψω μια παλιομοδίτικη, θα έλεγα, ρομαντική ιστορία που να δείχνει τα "πάνω" και τα "κάτω" μιας σχέσης κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης χρονικής περιόδου."


 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2011, 13:00
Ενημέρωση: 27 Οκτ. 2011, 01:12
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Οne day (Mία ημέρα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
108
Εταιρία διανομής: 
Release: 
8 Σεπτεμβρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο