Σκάρλετ Γιόχανσον: "Δεν παίζεις για τα χρήματα σε ταινία του Σπάικ Τζόνζι..."

Σκάρλετ Γιόχανσον: "Δεν παίζεις για τα χρήματα σε ταινία του Σπάικ Τζόνζι..."
Δημοσίευση: 31 Ιαν. 2014, 18:39

Την επόμενη Πέμπτη 6/2/14 βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους, μιας από τις ταινίες της χρονιάς, το "Her" του Σπάικ Τζόνζι, με τον Γιόακιν Φοίνιξ και την Σκάρλετ Γιόχανσον. Το γιατί δεν πρέπει να το χάσετε, θα το διαβάσετε στην κριτική του MOVE IT. Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας, η Σκάρλετ ήταν καλεσμένη στο talk show του Ντέιβιντ Λέτερμαν και είπε πολλά και διάφορα.

Ζεστή, με πολύ χιούμορ, τρομερά ερωτική φωνή και αβίαστα ερωτική αύρα, έγινε για μια ακόμη φορά ξεκάθαρο γιατί θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες του κόμου.

Καταρχήν, στην ερώτηση του εξυπνάκια παρουσιαστή αν πληρώθηκε λιγότερα επειδή δεν φαίνεται στην ταινία, παρά μόνο ακούγεται η φωνή της, σχολίασε "λες; θα ρωτήσω τον ατζέντη μου, αν και στις τανίες του Σπάικ Τζόνζι -που λατρέυω- δεν παίζεις για τα χρήματα, αλλά για το δωρεάν φαγητό!".

Στη συνέχεια εκθείασε τις ασυνήθιστες μεθόδους του σκηνοθέτη του "Her", αποκαλύπτοντας για παράδειγμα ότι η ίδια δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σετ των γυρισμάτων, παρά πρόσθεσε την φωνή της στο post production, πρόσωπο με πρόσωπο με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιόακιν Φοίνιξ, κόλπο με το οποίο κατάφερε να αποδώσει την αμεσότητα και την οικειότητα στις μεταξύ τους συνομιλίες.

Για τον Φοίνιξ τόνισε ότι είναι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, δεν φιλτράρει ουσιαστικά κανένα συναίσθημε στην προσωπικότητά του, γεγονός που αντανακλάται στην ερμηνεία του και τον κάνει τόσο αγαπητό και ευχάριστο να τον παρακολουθείς.

Μετά την επιμονή του Λέτερμαν, μίλησε για τον Γάλλο διαφημιστή Ρομέν Ντουριάκ με τον οποίο βγαίνει περισσότερο από ένα χρόνο, είναι δεσμευμένη μαζί του και προφανώς είναι και ο λόγος που έχει μετακομίσει στο Παρίσι εδώ και κάτι μήνες.

Και μάλιστα σχολίασε ότι δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας με την ησυχία της, γιατί ακούει συνεχώς πειράγματα από περαστικούς και μή... Λογικό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"The Old Guard": Die, die my darling

"The Old Guard": Die, die my darling

Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την Ανδρομάχη από τη Σκυθία, μια αθάνατη πολεμίστρια η οποία...
11 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724