Ντοκιμαντέρ για τους Oasis στα Village

Δημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2021, 17:40

Oι Οasis ήταν η απόλυτα επιδραστική μπάντα της βρετανίας στα 90s με χιλιάδες φανς που πίνουν νερό στο όνομά τους ακόμα και σήμερα.

<a href="/nea/10-hronia-interstellar-mia-aioniotita-stis-kardies-mas/70820">10 χρόνια Interstellar - Μια αιωνιότητα στις καρδιές μας</a>ΣΧΕΤΙΚΑ10 χρόνια Interstellar - Μια αιωνιότητα στις καρδιές μας

Στις 10 και 11 Αυγούστου 1996, 250.000 fans είδαν στο Knebworth δύο live shows της μπάντας των αδερφών Γκάλαχερ. Ήταν η εποχή που η Αγγλία αποκτούσε ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό της, στις τέχνες και στην κουλτούρα εν γένει.

Ήταν η εποχή της Cool Britannia και οι Oasis ήταν στην κορυφή. Με ένα εντυπωσιακό setlist, που περιελάμβανε classics όπως τα Champagne Supernova, Wonderwall και Don’t Look Back In Anger, οι live αυτές εμφανίσεις στο Knebworth αποτέλεσαν το landmark για μία ολόκληρη γενιά.

Η ιστορία του weekend της 10ης και 11η Αυγούστου και η σχέση των Oasis με τους fans είναι στο επίκεντρο του νέου μουσικού ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στα Village Cinemas.

Είναι η ιστορία της ιστορικής αυτής στιγμής μέσα από τα μάτια των fans που ήταν εκεί, μαζί με συνεντεύξεις των μελών της μπάντας και των διοργανωτών.

Το ντοκιμαντέρ Oasis Knebworth 1996 σκηνοθέτησε ο Τζέικ Σκοτ των "Plunkett & Macleane", "Welcome to the Rileys", "American Woman" και θα προβληθεί στα Village Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Βόλου Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 20.30.

Εδώ μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια.

Πρώτη δημοσίευση: 22 Σεπτεμβρίου 2021, 17:40
Ενημέρωση: 22 Σεπτεμβρίου 2021, 17:40

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Juror #2

Juror #2

Θα το βρείτε: Vodafone TV

Πρεμιέρα στην Ελλάδα σε streaming. Η τελευταία ταινία του Κλιντ Ίστγουντ φυσικά και έπρεπε να...
4 ώρες