Η καλύβα του σερίφη από το «Stranger Things» έγινε escape room

Δημοσίευση: 9 Aug 2019, 19:17
Συντάκτης:

To «Stranger Things» αποτελεί ξεκάθαρα ένα pop τηλεοπτικό φαινόμεον της τελευταίας διετίας με εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς θεατές/θαυμαστές και όπως κάθε τέτοιο, οι δημιουργοί του φροντίζουν να το αξιοποιήσουν εμπορικά μέχρι εκεί που δεν μπορούν οι περισσότεροι να φανταστούν.

<a href="/multimedia-video-clip/havales-apo-ta-gyrismata-tis-4is-sezon-stranger-things/67100">Χαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΧαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"

Ένα… αξεσουάρ της σειράς για το οποίο βρέθηκε συγκεκριμένος τρόπος εκμετάλλευσης, είναι η ξύλινη καλύβα του Σερίφη Χόπερ.

Η ξύλινη καλύβα, που ήταν από τους βασικούς τόπους γυρισμάτων της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix – είχαμε πολλές σκηνές τόσο με τον Χόπερ (Ντέιβιντ Χάρμπορ) όσο και με την Ιλέβεν (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) και τους φίλους της – λειτουργεί πλέον ως escape room με γρίφους εμπνευσμένους από τη σειρά.

Η καλύβα βρίσκεται εντός του θεματικού πάρκου περιπέτειας Sleepy Hollow Farm, στο Πάουντερ Σπρινγκς της πολιτείας Τζόρτζια των ΗΠΑ, λίγο έξω από την πρωτεύουσα Ατλάντα. Η εταιρεία Escape Woods που λειτουργεί εντός του θεματικού πάρκου, τη μετέτρεψε φέτος σε escape room για μια εμπειρία που κοστίζει 33 δολάρια ανά άτομο.

Πρώτη δημοσίευση: 9 Aug 2019, 19:17
Ενημέρωση: 9 Aug 2019, 19:17
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos