European Media

Κάννες 19: Η Αριάν Λαμπέντ στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Δημοσίευση: 24 Απριλίου 2019, 17:21

Την Αριάν Λαμπέντ την μάθαμε πριν 9 χρόνια με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Attenberg» της Αθηνάς Τσαγγάρη (για τον οποίο βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας). Ακολούθησαν συμμετοχές της σε Άλπεις και Αστακό του Γιώργου Λάνθιμου (με τον οποίο είναι παντρεμένη) και έπειτα ξεκίνησε μια αξιοσημείωτη διεθνή καριέρα που περιλαμβάνει από μπλοκμπάστερ και χολλιγουντιανά φιλμ (Assassin’s Creed, Before Midnight, Mary Magdalene), μέχρι ευρωπαϊκά arthouse (Fidelio, Prejudice, Stopover και την επερχόμενη συνέχεια στο The Souvenir της Τζοάννα Χογκ).

<a href="/nea/oi-ipa-enantion-tis-billie-holiday/62888">Οι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday

Η ανακοίνωση του προγράμματος του Δεκαπενθήμερου των Σκηνοθετών του φεστιβάλ των Καννών, μας εισήγαγε στην σκηνοθετική της ματιά, καθώς η πρώτη μικρού μήκους της «Olla», θα προβληθεί στην Κρουαζέτ.

Το «Olla» δανείζεται το όνομα της ηρωίδας του για τον τίτλο του, την οποία υποδύεται η Ρομάνα Λόμπατς. Η Ολα είναι μια γυναίκα που έρχεται σε ένα προάστιο μιας γαλλικής πόλης για να ζήσει με τον Πιερ, έναν άντρα που γνώρισε μέσω ενός site γνωριμιών με γυναίκες της ανατολικής Ευρώπης. Σύντομα όμως θα ανα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που θέλει πάνω απ όλα είναι η απόλυτη ελευθερία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Propeller: One-Way Night Coach

Propeller: One-Way Night Coach

Θα το βρείτε: Apple TV

Σύνοψη: Είναι Δεκέμβριος του 1962 και ο μικρός Jeff, γεμάτος ενθουσιασμό, είναι έτοιμος για το...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
33511
Feelgood
10189
Spentzos
9246
Spentzos
5905
ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos