European Media

O Αλεξάντερ Πέιν στο Αίγιο

Δημοσίευση: 7 Μαΐου 2015, 19:57
Συντάκτης:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αίγιο θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή ο Αλεξάντερ Πέιν  για να τιμηθεί για το έργο του και να προλογίσει την τελευταία του ταινία, «Νεμπράσκα», που βρέθηκε με 6 υποψηφιότητες στην περσινή απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Ο ελληνοαμερικανός, δις βραβευμένος με Όσκαρ σεναρίου («Sideways», «The descendants»), σκηνοθέτης, θα συνοδεύεται από την μητέρα του Πέγκυ, επίσης ελληνικής καταγωγής από τη Σύρο και τη Λειβαδιά. Ο παππούς του Πέιν, Νίκος Παπαδόπουλος, ζούσε στον Σελινούντα Αιγίου και από μικρός έφυγε μετανάστης για την Αμερική. Τα τέσσερα αδέλφια του Νίκου αργότερα μετοίκησαν στο Αίγιο. Έτσι ο Αλέξανδρος από μικρός ερχόταν στο Αίγιο με τον πατέρα του, τον Γιώργο Πέιν για να δει τους συγγενείς του.

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 8:30 το απόγευμα, ενώ θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου του σκηνοθέτη στο Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό για τους εκπροσώπους των μέσων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
33511
Feelgood
10189
Spentzos
9246
Spentzos
5905
ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ | HOW TO MAKE A KILLING, από την Spentzos