"20.000 days on earth". Ένα ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ ή κάτι παραπάνω;

"20.000 days on earth". Ένα ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ ή κάτι παραπάνω; Στον λαοφίλητο Νικόλα αξίζει αναμφίβολα κάτι πιο αντισυμβατικό και λιγότερο μέινστριμ από μια απλή παρακολούθηση και εξιστόρηση των χαϊλάιτ της ζωής του και της μουσικής καριέρας του. Θα τα καταφέρουν οι Ίαν Φορσάιθ και Τζέιν Πόλαρντ που αποτελούν το σκηνοθετικό δίδυμο (και με τους οποίους ο Κέιβ είχε συνεργαστεί στο βίντεο «Dig, Lazarus, Dig!!!» των Nick Cave and the Bad Seeds);
Μένει να το διαπιστώσουμε όταν το δούμε, αν και το γεγονός πως άφησαν τον Νικ Κέιβ να αυτοσχεδιάσει (επισκέπτεται τον ψυχίατρό του, γευματίζει μαζί με το συνεργάτη του στους Bad Seeds Ουόρεν Ελις, περιπλανιέται στο Nick Cave Archive, μια έκθεση που συνοψίζει το παρελθόν του και η οποία βρίσκεται στο Κέντρο Τεχνών της Μελβούρνης, σχολιάζει με τους υπόλοιπους Bad Seeds τα νέα τραγούδια κλπ), ακούγεται υποσχόμενο.
Το «20.000 days on Earth» δεν είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον Κέιβ. Εχουν προηγηθεί ταινίες όπως το «God is in the house» του 2001 ή το «The road to God knows where» του 1990, αλλά ήταν κυρίως ντοκιμαντέρ που επικεντρώνονταν στις συναυλίες του με τους Bad Seeds.




















ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων