Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για 3η σεζόν "La casa de Papel"

la casa de papel season 3
Δημοσίευση: 25 Οκτ. 2018, 21:03
Συντάκτης:

Με ένα βίντεο από την πρώτη συγκέντρωση για την ανάγνωση του σεναρίου από τους πρωταγωνιστές, το Netflix ανακοίνωσε ότι άρχισαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του Casa de Papel που αναμένεται μέσα στο 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Reality Z" season 1: Σαπουνόπερα ζόμπι

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, με μουσική υπόκρουση το θρυλικό “Bella Ciao”, κάποια οικεία πρόσωπα επανασυνδέονται για την κυκλική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου του τρίτου μέρους, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται τα νέα μέλη του καστ που έρχονται στη σειρά, όπως ο Hovik Keuchkerian (“Bogota”), η Najwa Nimri (“Alicia”), ο Fernando Cayo (‘Tamayo) και, όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, ο  Rodrigo de la Serna (“The Engineer”).

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (“Coronel Prieto”) και Mario de la Rosa (“Suarez”) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς  Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.

Μια επιπλέον έκπληξη για τους λάτρεις της σειράς έρχεται όταν εμφανίζεται ο “Berlin” (Pedro Alonso), ο οποίος πέθανε στο τέλος της ληστείας στη δεύτερη σεζόν. Η εμφάνιση του Berlin στο βίντεο θα πυροδοτήσει ξανά τις συζητήσεις των φανατικών της σειράς γύρω από το ποια πραγματικά ήταν η μοίρα του Berlin.

Η κριτική μας για την σειρά εδώ.

 

 

Δημοσίευση: 25 Οκτ. 2018, 21:03
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer/Filmtr.
5612
Odeon
3657
Feelgood
1724