ΣΕΙΡΕΣ

Ξεκινήσαμε το τηλεοπτικό "Αgent Carter"

Δημοσίευση: 24 Ιαν. 2016, 18:16
Συντάκτης:

Όσο πάει βυθιζόμαστε και πιο πολύ στο Μαρβελικό σύμπαν με τις ταινίες αλλά κυρίως με τις σειρές( ’’Daredevil’’ , ‘’Jessica Jones’’) που προβάλλονται. To ‘’Agent Carter’’ είναι στην ουσία ένα κατασκοπικό δράμα εποχής που συνδέεται άρρηκτα με την ταινία ‘’Captain America: The first Avenger’’.  Μεταφερόμαστε στη Νέα Υόρκη ,εν έτει 1946, όπου ο εφευρέτης Howard Stark(ο πατέρας του Iron Man) κατηγορείται ότι πούλησε στρατιωτική τεχνολογία στους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρόλο που η Peggy Carter παραγκωνίζεται στον εργασιακό χώρο θα γίνει διπλός πράκτορας ώστε να τον απαλλάξει από την κατηγορία προδοσίας και να ‘’καθαρίσει’’ το όνομά του .

Η Hayley Atwell, που θυμίζει αρκετά την Kate Beckinsale από ‘’Pearl Harbor’’, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πρωταγωνιστικού ρόλου και μαγνητίζει σε κάθε πλάνο με την κλασική της ομορφιά. Το υποστηρικτικό καστ περιλαμβάνει τον Chad Michael Murray(o ομορφονιός από το ‘’Οne Tree Hill’’), τον Enver Gjokaj (τον Victor από το ‘’Dollhouse’’), τον James D'Arcy στο ρόλο του ανθρώπινου Jarvis, την Lyndsy Marie Fonseca(ξέρεις την κόρη του Ted από το ‘’Ηοw I met your mother’’) και τον Dominic Cooper ως Ηοward Stark.

Βασικός ‘’ύφαλος’’ της σειράς είναι το σενάριο που είναι απλοϊκό σε σύλληψη και δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερα plot twist στον θεατή. Ειδικά τα πρώτα δύο επεισόδια ήταν αρκετά αδύναμα εάν αναλογιστούμε τον δυναμικό πιλότο της ‘’Jessica Jones’’ . Οφείλουμε ν’ αναγνωρίσουμε εντούτοις την ωραία αναπαράσταση της εποχής, τα φεμινιστικά μηνύματα , το έξυπνο χιούμορ αντί χοντροκομμένων αστείων, την ρετρό αισθητική και τις ρεαλιστικές σκηνές μάχης με την πράκτορα να πείθει ως κινούμενη απειλή. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν(ήδη έχουν προβληθεί τα πρώτα επεισόδια), το ενδιαφέρον μας όμως δεν αναζωπυρώθηκε.  

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos