ΣΕΙΡΕΣ

The walking dead season 6

Δημοσίευση: 14 Οκτ. 2015, 04:29
Συντάκτης:

Χορταστικό το πρώτο επεισόδιο για την 6η σεζόν του "The Walking Dead" και φυσικά με την ανατροπή στο φινάλε που ετοιμάζει για μεγάλα ζόρια τους πρωταγωνιστές. 

Ο παραγωγός Σκοτ Γκιμπλ δικαίωσε λοιπόν την φήμη του, καθώς από τον προηγούμενο κύκλο που ανέλαβε να τρέξει την σειρά, έπαψαν οι κοιλιές και οι αμπελοφιλοσοφίες και πλέον παρακολουθούμε χορταστική δράση με κλίμα αγωνίας και εμβόλιμες μόνο κάποιες ενέσεις κοινωνικού δράματος χαρακτήρων.

Μιλώντας για χαρακτήρες, ο πιλότος της 6ης σεζόν τρέχει σε διπλή παράλληλη αφήγηση, όπου στο ασπρόμαυρο περιγράφει τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ της ομάδας του Ρικ και των κατοίκων της Αλεξάνδρεια (όπου πλέον τυπικά αλλά τυπικά ο πρώην αστυνομικός κάνει απόλυτο κουμάντο) και στο έγχρωμο παρακολουθούμε την προσπάθεια όλων να παρασύρουν τις συγκεντρωμένες ορδές των ζόμπι όσο το δυνατόν μακρύτερα και προς την αντίθετη κατεύθυνση από τον οικισμό τους,

Και μιλά για πολλά ζόμπι. Χιλιάδες. Δεκάδες χιλιάδες πεινασμένα (και εξαιρετικά μακιγιαρισμένα) ζόμπια έτοιμα να κατασπαράξουν σάρκες. Mαζί με 1-2 αναπάνταχες αστείες σκηνές, άλλες τόσες υπαρξιακής αναζήτησης (αλλά σύντομης) και -12 αυτοσυγκράτησης του Ρικ πριν τα κάνει όλα ρδελο-μπου (πάλι), όμορφα και ωραία στο τέλος όλα καταλήγουν όπως πρέπει για να μην χάσουμε (ούτε κατά διάνοια) τα επόμενα επεισόδια. 

Οι ακροαματικότητες τώρα, ήταν ένα ζητηματάκι για την πρεμιέρα, διότι τα 14,6 εκατομμύρια που στήθηκαν στους δέκτες τους αποτελούν μικρότερο αριθμό τόσο από την αρχή και το τέλος της 5ης σεζόν (17,3 και 15,7 αντίστοιχα), αλλά και την πρεμιέρα και το φινάλε της 4ης σεζόν (16,1 και 15,6 αντίστοιχα). Σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του και το "Fear the walking dead", το οποίο σίγουρα κούρασε και αποθάρρυνε κάποιους, αλλά και το γεγονός πως κάποιοι έσπευσαν να το κατεβάσουν για να αποφύγουν να πέσουν θύμα της κουλτούρας των social media που λατρεύει να σποϊλεριάζει. Η ουσία είναι ότι δεν πρόκειται για χαμηλά νούμερα, κάθε άλλο. Πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές θα "σκότωναν" για να τα είχαν. Δείτε και το preview του 2ου επεισοδίου και καλή μας παρακολούθηση γενικά.

 

Πρώτη δημοσίευση: 14 Οκτ. 2015, 04:29
Ενημέρωση: 14 Οκτ. 2015, 04:29
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos