Τζίλενχαλ – Μπρόλιν πάνε «Everest» - Τρέιλερ

Δημοσίευση: 19 Ιουλίου 2013, 12:33
Συντάκτης:

O Ισλανδός Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ μπαίνει στη βιομηχανία του Hollywood για τα καλά. Έτσι μετά το «2 Guns» με τους Ντέινζελ Ουάσινγκτον και Μαρκ Ουόλμπεργκ που κάνει παγκόσμια κινηματογραφική πρεμιέρα στις αρχές Αυγούστου, αλλά και το "Contraband" επίσης με τον Ουόλμπεργκ, έβαλε πλώρη για το επόμενο πρότζεκτ του.

Πρόκειται για μια δραματικη ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα ονόματι Everest, ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο all star καστ που -καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα απαρτίζεται από τους : Τζόν Χοκς (The Sessions), Τζέικ Γκίλενχαλ (Source Code), Τζέισον Κλαρκ (Zero Dark Thirty) και Τζός Μπρόλιν (Oldboy). Αρχικά είχε ακουστεί και το όνομα του Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά δεν είχαμε νεότερα από το μέτωπο.

Το στόρυ αφορά σε μια αληθινή αποτυχημένη αποστολή στην κορυφή του Έβερεστ εν έτει 1996, όπου μετά από πολλά λάθη ένα ολόκληρο πλήρωμα ορειβατών εγκλωβίστηκε στην κορυφή κατά τη διάρκεια μιας καταστροφικής χιονοθύελλας με αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Το εν λόγω γεγονός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ως σενάριο σε τηλεταινία με τίτλο Into Thin Air: Death on Everest ήδη ένα περίπου χρόνο μετά το τραγικό συμβάν (1997), που αποτέλεσε μεταφορά του ημερολογίου(βιβλίου) του Τζόν Κρακάουερ (Into the wild) ο μέλος του πληρώματος που κατάφερε να επιβιώσει.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Everest» που αναμένεται εντός του 2014 δε γνωρίζουμε, αλλά μένουμε συντονισμένοι για οποιοδήποτε update…

Update 4/6/15: Και φυσικά, τι καλύτερο από το πρώτο επίσημο τρέιλερ. Πομπώδες και επικολυρικό όσο χρειάζεται, με ορισμένες σκηνές που κόβουν την ανάσα, αλλά και τον Τζέικ Τζίλενχαλ όχι σε πρωταγωνιστικό ρόλο από ότι φανερώνει το clip, αλλά τον Τζέισον Κλαρκ και την Κίρα Νάιτλι, ενώ επίσης διακρίναμε την Ρόμπιν Ράιτ, την Έμιλι Ουότσον και τον Σαμ Ουόρθινγκτον. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos