Τζέιμς Φράνκο συναντά Μέγκαν Φόξ και… βαράει tattoo στο κρανίο!

Δημοσίευση: 27 Οκτ. 2014, 23:24
Συντάκτης:

Ο Τζέιμς Φράνκο ξαναχτυπά, αυτή τη φορά μαζί με τη Μέγκαν Φοξ (Ωχ!).

Και τα ωχ δε σταματούν εδώ, αφού ο πολυσχιδής καλλιτέχνης Φράνκο αυτή τη φορά σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί (σιγά μην άφηνε την Φοξ σε άλλον) στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Στίβ Έρικσον ‘Zeroville’ που έκανε μεγάλη εμπορική επιτυχία το 2007.

Το σενάριο αφορά στον Βικαρ, έναν 24χρονο φοιτητή που έχει πάθος με τις ταινίες και πάει στο Χόλυγουντ για να γνωρίσει από κοντά όλους αυτούς τους ανθρώπους που τον συναρπάζουν. Ο ίδιος χρησιμοποιώντας ένα tattoo με τους Montgomery Clift και την Elizabeth Taylor, από την ταινία “A Place In The Sun” στο κεφάλι, θα έρθει σε επαφή με ηθοποιούς, σκηνοθέτες, στάρλετ και θα… ελιχθεί στα ‘έγκατα’ της κινηματογραφικής παραγωγής. Και όσα δει εκεί μέσα, ως μοντέρ πλέον, θα αλλάξει για πάντα.

Η Φοξ θα υποδύεται μια στάρλετ με προβληματικό παρελθόν που γίνεται ερωτική εμμονή για το Φράνκο, ενώ ως σκηνοθέτες, πολιτικοί, ροκσταρ, ηθοποιοί θα παρελάσουν (χωρίς σειρά εμφάνισης) οι Seth Rogen, Jacki Weaver, Megan Fox, Will Ferrell, Danny McBride, Craig Robinson.

Μάλιστα, το σύνηθες τρολ των social media, πόσταρε στο Instagram account του (http://instagram.com/jamesfrancotv), φωτό με την Φοξ και λεζάντα: ‘Megan Foxy is the best!’. Για τις ανάγκες της ταινίας, ο Φράνκο ‘βάρεσε’ στο κεφάλι του…αυτό που βλέπετε λίγο πιο πάνω:

Update 10/5/16: Η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα δόθηκε στην δημοσιότητα και μπορούμε να... απολαύσουμε τον Φράνκο να θυμίζει λίγο από Τομ Χάρντι στο "Bronson" και τον Σεθ Ρόγκεν λίγο από... Τζον Γκούντμαν στο "The big Lebowski"! 

Update 15/8/19: Πέντε χρόνια μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων και μετά την χρεωκοπία της εταιρείας διανομής Alchemy που αρχικά ειχε αποκτήσει τα δικαιώματα του φιλμ, το "Zeroville" φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο για τις αίθουσες. Αρχικάθα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβαλ Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία και ακλούθως θα βγεις στις αμερικανικές αίθουσες. 

Το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, είναι κάπως αλλοπρόσαλλο, ελαφρώς σοβαροφανές, με αρκετό καμένο χιούμορ σε δεύτερο επίπεδο και λίγο ότι νά'ναι, το 4λεπτο (!) πρώτο τρέιλερ δείχνει μια ταινία που δεν θα ξεμπερδέψεις εύκολα μαζί της. Πάντως, ο Τζέιμς Φράνκο είναι -κατά κάποιο τρόπο- ο arthouse Άνταμ Σάντλερ: μαζεύει τους κολλητούς του συνήθως (εδώ θα δεις Σεθ Ρόγκεν, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντέιβ Φράνκο, Γκρεγκ Ρόμπινσον, Ουίλ Φερέλ μεταξύ άλλων), στήνει ένα ταινιάκι και ότι... προκύψει! 

Πρώτη δημοσίευση: 27 Οκτ. 2014, 23:24
Ενημέρωση: 16 Aug 2019, 11:43
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos