Τζέιμι Φοξ: "Η αδερφή μου είναι η αληθινή σταρ"

Δημοσίευση: 14 Δεκ. 2016, 00:29
Συντάκτης:

 «Ο Τζέιμι Φοξ έχει πάντα ένα σωρό πράγματα να ασχοληθεί καθημερινά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε αν δεν τον ζήσετε από κοντά. Είναι και υπερκινητικός, η ζωή του είναι μια σκέτη τρέλα!». Η Χάνα Αμπονάμπερ είναι οικογενειακή φίλη του 49χρονου (έχει γενέθλια απόψε) σταρ.

«Όταν όμως μπει στο δωμάτιο, η αδερφή του, παρατάει τα πάντα και την αγκαλια΄ζει σφιχτά για 10 λεπτά. Σε κάνει να δακρύζεις πόσο δεμένοι είναι».

Η Ντεόντρα Ντίξον, αδερφή του Τζέιμι, έχει γεννηθεί με το Σύνδρομο Ντάουν. Πάθηση που δεν την εμπόδισε να εξελιχθεί σε έναν λαμπερό άνθρωπο, με απόλυτη συνάισθηση της πραγματικότητας, αλλά και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Τζέιμι Φοξ την λατρεύει. «Αυτή είναι ο σταρ στην οικογένεια, όχι εγώ», επαναλαμβάνει πολλές φορές. «Όταν προετοιμάζαμε το video clip για το Blame It On The Alcohol –γιατί ο Τζέιμι είναι παράλληλα και πετυχημένος τραγουδιστής, αν δεν το γνώριζες φίλε αναγνώστη-, επέμενε να λάβει μέρος. Να μην σας τα πολυλογώ, χορεύοντας καταπληκτικά, όλοι μιλούσαν για την Ντεόντρα. Μόλις την γνώρισε ο Κουίνσι Τζόουνς (που έκανε cameo πέρασμα στο clip, μαζί με Τζέικ Τζίλενχαλ, Σάμουελ Τζάκσον, Φόρεστ Ουίτακερ και Ρον Χάουαρντ), ενθουσιάστηκε, την έφερε σε επαφή με το National Down Syndrome Fountation και πλέον έχει γίνει η επίσημη πρέσβειρά τους. Η αδερφούλα μου είναι καταπληκτική. Και να ξέρετε, όσοι δεν γνωρίζουν, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η αγάπη που σου προσφέρουν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες είναι αγνή, αφιλτράριστη, καθηλωτική...».

Χρόνια Πολλά man! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos