They still got it. 40 χρόνια Grease.

Δημοσίευση: 19 Aug 2018, 13:24
Συντάκτης:

Οι πρωταγωνιστές του «Grease», John Travolta και Olivia Newton-John, ξαναβρέθηκαν για να γιορτάσουν την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του κλασικού πλέον μιούζικαλ. Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν μαζί στον φακό έπειτα από την  προβολή της ταινίας την Τετάρτη το  βράδυ, μαζί και με άλλους ηθοποιούς. Η προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε τον Δεκαπενταύγουστο από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, αυτή που διοργανώνει κάθε χρόνο τα βραβεία Όσκαρ. Συχνά διοργανώνει επετειακές προβολές ταινιών, όπως έκανε με το «Grease», ή όπως θα κάνει την άλλη Τετάρτη για τα 25 χρόνια του  «The Joy Luck Club».

Οι ηθοποιοί που παραβρέθηκαν στην επετειακή προβολή ήταν ο John Travolta, η Olivia Newton-John, η Didi Conn (Frenchie), ο Barry Pearl (Doody) και ο σκηνοθέτης Randal Kleiser. Ήταν σίγουρα μία μοναδική ευκαιρία να δεις το reunion των συντελεστών ενός από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ. Να θυμίσουμε ότι επετειακή προβολή για τα 40 χρόνια είχε πραγματοποιηθεί και στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, παρουσία του Travolta.

Για να τιμήσει τον ήρωα του, ο ηθοποιός φόρεσε ένα blue jean, ενώ η Newton-John φόρεσε ένα ροζ jacket. Κανείς βέβαια από τους ηθοποιούς δεν ντύθηκε ακριβώς όπως οι ήρωες της ταινίας, ωστόσο όλοι είχαν κάποια πινελιά που να θυμίζει τον ρόλο της ταινίας. Ο Travolta αναφέρθηκε και στο ποια είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχει από την ταινία, και είναι φυσικά το τραγούδι You are the One that I Want «το οποίο δεν μπορούσα να περιμένω να το γυρίσουμε. Όλο το τραγούδι σου προκαλεί μία χαρά όταν το ακούς και όταν το τραγουδάς. Απόλαυσα την μουσικότητα που είχε και το πώς κάποιος μπορεί να το χορέψει. Ήταν το ίδιο πράγμα με το Summer Nights και με το Greased Lightning». Λογικό άλλωστε να του έχουν μείνει τα τραγούδια, αφού αυτά είναι που έχουν μείνει σε όλους μας, και που κράτησε ζωντανή την ταινία μετά από 40 χρόνια. Η ταινία θεωρήθηκε κομβική για την γενιά της, την οποία και καθόρισε, οπότε είναι ωραίο να βλέπουμε τους ηθοποιούς να ενώνονται μετά από τόσα χρόνια. Άραγε θα ξαναενωθούν σε 10 χρόνια για την χρυσή επέτειο των 50 χρόνων? Μέχρι τότε απολαύστε μερικές φωτογραφίες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos