Tα βραβεία του Φεστιβάλ SXSW 15

Δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2015, 20:36
Συντάκτης:

Το αμερικανικό φεστιβάλ SXSW, ένα από τα πιο ψαγμένα παγκοσμίως και που πάντα τις νικήτριες ταινίες του βλέπουμε στο πρόγραμμα διάφορων φεστιβάλ που ακολουθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς (και στις Νύχτες Πρεμιέρας), ανακοίνωσε τα φετινά του βραβεία, ενώ θα συνεχίσει τις προβολές του μέχρι τις 21 Μαρτίου. Σημειώστε τα παρακάτω φιλμ και αναζητήστε τα.

Το εφιαλτικό "Krisha" του Τρέι Έντουαρντ Σουλτς (δες τρέιλερ στην gallery) που πέρυσι νίκησε στην κατηγορία μικρού μήκους, φέτος διαγωνίστηκε ξανά σαν μεγάλου μήκους φιλμ και νίκησε ξανά στην αντίστοιχη κατηγορία. Στην ιστορία της Κρίσα που επιστρέφει στο πατρικό της μετά από χρόνια για ένα οικογενειακό δείπνο εορτών, αλλά τίποτα δεν είναι όπως το θυμόταν, πρωταγωνιστούν οι Κρίσα Φερτσάιλντ, Ολίβια Γκρέις Άπλγκεϊτ, Μπράιαν Κάσερλι, Άλεξ Ντομπρένκο. Ειδική μνεία δόθηκε στο "Creative Control" του Μπέντζαμιν Ντίκινσον, με αναφορά στην "οπτική του τελειότητα".

Κορυφαίο ντοκιμαντέρ φέτος αναδείχθηκε το "Peace Officer" των Μπραντ Μπάρμπερ, Σκοτ Κριστόφερσον, με έναν πρώην αστυνομικό να αντιμετωπίζει την ομάδα ειδικών δυνάμεων που ο ίδιος δημιούργησε. ενώ ειδική μνεία απονεμήθηκε στο "A woman like me" των Άλεξ Σίσελ, Ελίζαμπεθ Τζιαμάτι, με την Λίλι Τέιλορ. Bραβείο μοντάζ δόθηκε στο ζευγάρι σκηνοθετών του "Twinsters", Σαμάνθα Φούτερμαν και Ράιαν Μιγιαμότο.

 

Πρώτη δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2015, 20:36
Ενημέρωση: 18 Μαρτίου 2015, 20:38
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos