ΣΕΙΡΕΣ

Στέλαν Σκάρσγκααρντ και Έμιλι Ουάτσον στο "Chernobyl"

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2019, 22:00
Συντάκτης:

To HBO μεταφέρει στην μικρή οθόνη ένα πυρηνικό ατύχημα που συντάραξε την ανθρωπότητα στην δεκαετία του 80.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Αναφερόμαστε στο "Chernobyl" που θα ολοκληρωθεί σε 5 επεισόδια και θα περιγράφει τα πραγματικά συμβάνατα στο ατύχημα του πυρηνικού εργοστασίου στην ομώυμη κωμόπολη της Ουκρανίας (τότε Σοβιετικής Ένωσης), αλλά και τις συνέπειες αυτού σε επισητμονικό, πολιτικό, στρατιωτικό κόσμο, αλλά και τους απλούς πολίτες. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 6 Μαϊου και πρωταγωνιστούν οι Στέλαν Σκάρσγκααρντ, Έμιλι Ουάτσον και Τζάρεντ Χάρις.

Ο Σκάρσγκαρντ θα αναλάβει τον ρόλο του Μπόρις Σέρμπινα, εκπροσώπου της σοβιετικής κυβέρνησης και υπεύθυνου για θέματα ενέργειας και καυσίμων, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας της ομάδας των επιστημόνων να αποφευχθούν τα χειρότερα, η Γουάτσον μια συνάδελφό του και ο Χάρις τον Βαλερί Λεγκάσοβ, υπεύθυνο της έρευνας για να αποδωθούν ευθύνες.

Θα σκηνοθετήσει ο βιντεοκλιπάς Γιόχαν Ρενκ με θητεία στα Vikings, Breaking Bad και Walking Dead. To πρώτο teaser έχει έντονη την αίσθηση του θρίλερ.

Update 28/3/19: Το επίσημο τρέιλερ είναι ήδη online και είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, με πολλές ενοχλητικές σκηνές. Στο καστ επίσης συναντάμε την τρομερά ανερχόμενη Τζέσι Μπάκλεϊ (Beast), αλλά και τους Μπάρι Κίγκαν (The secret od a sacred deer), Άνταμ Ναγκάιτις (The terror), Ραλφ Ίνεσον (The witch).

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos