Σούζαν Σάραντον: «Εγώ τους έλεγα όχι»

Δημοσίευση: 28 Νοε. 2017, 12:21

Σε μια νέα μεγάλη της συνέντευξη με τον Guardian, η Σούζαν Σάραντον δίνει εκ νέου απαντήσεις που θα συζητηθούν. Η 71χρονη Αμερικανίδα βραβευμένη ηθοποιός, ακτιβίστρια και γνωστή για τις φιλανθρωπικές και κοινωνικές της δράσεις, σχολίασε το σκάνδαλο με τις καταγγελίες για σεξουλικές επιθέσεις και παρανοχλήσεις στο Χόλιγουντ.
«Πολλές φορές άνδρες μου έλεγαν πως δεν κάνω για ένα ρόλο και δεν είμαι αρκετά σέξι αμέσως μόλις μάθαιναν πως είμαι παντρεμένη. Ήμουν και τυχερή σε σχέση με άλλες γυναίκες που τα καταγγέλουν όλα αυτά. Στη δική μου περίπτωση, τους έλεγα απλά "όχι", με τον δικό μου αδέξιο, χαζό τρόπο και κανείς δεν επέμενε. Δεν εμφανίστηκαν στο δωμάτιό μου. Δεν με στρίμωξαν, δεν με απώθησαν ή χτύπησαν ή βρέθηκαν από πάνω μου. Ξεκινούσαν ως μια πρόσκληση του τύπου "πέρνα τη νύχτα εδώ, αφού είσαι στη μέση του πουθενά" και απαντούσα "όχι, πρέπει να γυρίσω στο δωμάτιό μου". Δεν αισθάνθηκε πως με είχαν προσβάλει, γιατί δεν εξελίχθηκε ποτέ σε κάτι δύσκολο για μένα»,
Συνεχίζει: «Σήμερα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες. Οι τελευταίες μου ταινίες είχαν γυναίκες σκηνοθέτες. Υπάρχει δύναμη, υπάρχουν οι Reese Witherspoons αυτού του κόσμου που λένε ιστορίες γυναικών, κάνουν πράγματα. Η διαφορά υπάρχει στην κουλτούρα, είναι περίεργο γιατί πουλάς τον εαυτό σου με το σεξ, την ομορφιά. Και πιστεύω πως οι άνδρες με εξουσία υποθέτουν πως το σεξ είναι μέρος αυτού. Πρέπει οι γυναίκες να αποκτήσουν εξουσία, δύναμη και ισχυρή οικονομική θέση και τότε θα λένε όχι και θα μπορούν να επιζήσουν»
Την ίδια στιγμή, η Σάραντον επιμένει στις πολιτικές θέσεις της. Θεωρεί πως με την Χίλαρι Κλίντον «θα ήμασταν σε πόλεμο». Παραμένοντας οπαδός του Μπέρνι Σάντερς, θεωρεί ότι ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν τα πήγε καλά και πως πολλά στη θητεία του κρύφτηκαν κάτω από το χαλί χάρη στην επικοινωνία. «Η Χίλαρι θα το έκανε όπως το έκανε ο Ομπάμα. Δηλαδή στα κρυφά. Ο Ομπάμα απέλασε περισσότερους απ’ όσους απελαύνουν τώρα. Πώς του έδωσαν το Νομπέλ Ειρήνης δεν ξέρω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos