ΣΕΙΡΕΣ

Σοφία Βεργκάρα: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2016, 02:44

Η Σοφία Βεργκάρα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes. Η  ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου, με έσοδα 43 εκατομμυρίων δολαρίων. 
Το Forbes αναφέρει πως το χάσμα των αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων είναι πολύ μικρότερο σε ηθοποιούς της τηλεόρασης από ό,τι στον κινηματογράφο, όπου ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός, Ντουέιν Τζόνσον, με αμοιβές που στο σύνολό τους αγγίζουν τα 64,5 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από την υψηλότερα αμειβομένη γυναίκα ηθοποιό, την Τζένιφερ Λόρενς. Αυτό συμβαίνει γιατί οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών, συνήθως, διαπραγματεύονται όλοι μαζί τις αμοιβές τους, ενώ εκείνοι των ταινιών ξεχωριστά.

Η Κάλεϊ Κουόκο,  δεύτερη στη λίστα του Forbes, έβγαλε σχεδόν τα μισά από τα κέρδη της Βεργκάρα. Ωστόσο, εξακολουθεί να βγάζει ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Ο συμπρωταγωνιστής της, Τζιμ Πάρσονς, βρίσκεται στην κορυφή των ανδρών ηθοποιών το 2015, με κέρδη 29 εκατομμύρια δολάρια.
H πλήρης λίστα θα δημοσιευτεί προσεχώς. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τους πιο ακριβοπληρωμένους στο σινεμά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos