Σκάρλετ ξανά σούπερ ηρωίδα! Χορταστικό τρέιλερ.

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2014, 14:48

Tης πάει το στενό, το εφαρμοστό της Black Widow. Το χορτάσαμε στους Avengers και το Iron Man 2, θα το τσεκάρουμε ξανά στο Captain America: The winter soldier. Kαι η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τους ρόλους της σαν σούπερ ηρωϊδα.

Ε, μια παραλλαγή θα υποκριθεί ξανά και μάλιστα στο αγαπημένο της πλέον Παρίσι, όπου ζει με τον Γάλλο αραβωνιαστικό της και θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο λόγος για την Σκάρλετ Γιόχανσον και το "Lucie" του Λικ Μπεσόν.

Η Λούσι είναι ένα κορίτσι που αναγκάζεται να γίνει έμπορος ναρκωτικών, αλλά μετά από λάθος μια ισχυρή ουσία την μεταμορφώνει προσδίδοντας δύναμη, τηλεπαθητική ικανότητα, αντοχή στον πόνο και ευκολία στην πρόσληψη οποιασδήποτε γνώσης και πληροφρορίας. Από όργανο στα χέρια συμμορίας ναρκωτικών, η κοπέλα γίνεται επικίνδυνο όπλο και έτοιμη να τους εκδικηθεί.

Τον Αύγουστο του 2014 θα γνωρίζουμε αν ο Μπεσόν θα έχει ξεφύγει από την μετριότητα των τελευταίων ταινιών του...

Update 1/4/14: Αβανταδόρικο, εντυπωσιακό, με σωστά εφέ, την Σκάρλετ σε φόρμα, τον Μόργκαν Φρίμαν όπως πάντα μειλίχιο, να αποτελεί το αντίβαρο στην καταιγιστική δράση που παρακολουθούμε, με την Lucy/Γιόχανσον να θυμίζει και λίγο Quicksilver από το X-Men και συνολικα το φιλμ κάτι από το σχετικά πρόσφατο Limitless. Και βέβαια, να μην παραλείψουμε τον Tσόι Μινκ Σικ (Oldboy, I saw the devil) που προσθέτει μια δόση ατόφιας τρέλας στο συνολικό εγχείρημα!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos