Σκάρλετ Γιόχανσον: "Θέλω σόλο ταινία Black Widow"

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2016, 18:46

Δύσκολο να φανταστείς μία ταινία της Μarvel χωρίς τη Scarlett Johansson. Το αγαπημένο μας τούμπανο έκανε το ντεμπούτο του ως «Μαύρη Χήρα» (Natasha Romanova) το 2010 στο «Iron Man 2», με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr..

«Ήξερα ότι ήθελα να συνεργαστώ με τη Marvel και τον Jon Favreau» αναφέρει στο τεύχος «Power of Women» του Variety, στο οποίο επίσης φιλοξενούνται η Miley Cyrus, η Helen Mirren, η Laverne Cox και η Ava DuVernay.

«Πάντα μου άρεσαν οι δουλειές του Jon Favreau. Το θέμα των σούπερ ηρώων δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου, όχι ότι δεν μου αρέσει. Μου άρεσαν όλες οι ταινίες Batman, του Tim Burton, αλλά δεν μεγάλωσα διαβάζοντας φανατικά βιβλία κόμικς. Αγαπούσα τον Iron Man. Μου έλεγε κάτι. Νομίζω ότι η δουλειά του Robert ήταν πρωτοποριακή. Αιχμαλώτισε την προσοχή μου ως άτομο που δεν είναι οπαδός του είδους»

Η Σκάρλετ ανέφερε ότι το να μπει στον χαρακτήρα αποδείχθηκε πρόκληση. «Το φυσικό μέρος ήταν κάτι στο οποίο ποτέ δεν είχα εμπειρία. Αυτό ήταν κάτι που με έβγαλε έξω από το στοιχείο μου. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω έναν χαρακτήρα σε συνέχειες και να μεγαλώνω αυτόν τον χαρακτήρα, όσο μεγάλωνα ως ηθοποιός» είπε.

Αλλά η πρόκληση δεν ήταν μόνο σωματική. «Καθώς ο χαρακτήρας γίνεται ισχυρότερος με πολλούς τρόπους, νομίζω ότι γίνεται επίσης πιο ευάλωτη. Η ευαισθησία της είναι και δύναμη» τόνισε η Johansson αναφερόμενη στη Ρωσίδα κατάσκοπο. «Νομίζω ότι το θέμα ευαισθησίας συχνά θεωρείται ως αδυναμία».

Η Johansson αναφέρει ότι θα εξέταζε ενδεχόμενη απόφαση της Marvel Studios για μία ταινία «παρακλάδι» όπως έχει γίνει με τις ταινίες «Black Panther» (Chadwick Boseman), «Doctor Strange» (Benedict Cumberbatch), «Iron Man» (Downey), «Captain America» (Chris Evans), «Thor» (Chris Hemsworth) και «Ant-Man» (Paul Rudd).

Είναι σίγουρα ανοιχτή σε ιδέες. «Θα ήθελα αυτό να συμβεί υπό τις σωστές συνθήκες. Νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία αξιοποίησης αυτής της ιστορίας» λέει. Και καταλήγει: «Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορεί να μεταφερθεί η ιστορία, να πάει πίσω στη Ρωσία. Θα μπορούσε να ερευνηθεί το παρελθόν, να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της Μαύρης Χήρας, από που κατάγεται και που ανήκει».

 

Πρώτη δημοσίευση: 17 Οκτ. 2016, 18:46
Ενημέρωση: 17 Οκτ. 2016, 18:46

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos