Σινεμά με τον Φρόιντ στην Ταινιοθήκη

Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2017, 18:43

Η Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία συνεχίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον  κύκλο των προβολών με τίτλο "Σινεμά με τον Φρόυντ”. Ο φετινός κύκλος πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Θα προβληθούν ταινίες Ελλήνων δημιουργών και στη συνέχεια συζητήσεις με συντελεστές της ταινίας, ψυχαναλυτές και κριτικούς κινηματογράφου.

Η έναρξη του φετινού κύκλου έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 22/10/2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην  Ταινιοθήκη της Ελλάδος, (Ιερά οδός 48 κ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, μετρό Κεραμεικός) στην  προβολή της ταινίας “Silent“ (2015) του Γιώργου Γκικαπέππα.

Συζητούν οι: Γιώργος Γκικαπέππας, σκηνοθέτης / Χρήστος Ζερβής, ψυχαναλυτής. Προλογίζει ο Γιώργος Μπράμος, κριτικός κινηματογράφου

Σύνοψη: Η Διδώ, η νεαρή ηρωίδα της ταινίας, τραγουδίστρια της άριας, χάνει κατά τη διάρκεια των τελικών σπουδών της τη φωνή της. Η ταινία παρακολουθεί την προσπάθεια της να την ξαναβρεί μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Μαζί της, ανακαλύπτουμε τον κόσμο της και το χρονικό μιας χαμένης ‘φωνής’. Πρωταγωνιστούν: Κίκα Γεωργίου, Ανέζα Παπαδοπούλου, Μάνος Βακούσης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Όμηρος Πουλάκης, Ιωάννα Μαυρέα, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Μπερικόπουλος. Γενική Είσοδος : 7 Ευρώ

SILENT Official Trailer 2016 from Yorgos Gkikapeppas on Vimeo.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos