"Ψήνεται" Zoolander 2.

Δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2013, 02:48

O Mπεν Στίλερ έδωσε σε όλους εμάς τους φανατικούς του "Zoolander" που το έχουμε αναδείξει σαν μια από τις 10 κορυφαίες κωμωδίες όλων των εποχών (συνεχίστε να σουφρώνετε τα χείλη σας), μια ελπίδα να έχουμε, να πορευόμαστε, να ευχόμαστε ότι θα δούμε ξανά τον ηλίθιο μοντέλο με την γκριμάτσα του πουθενά, σε νέες περιπέτειες.

O 48χρονος ηθοποιός δήλωσε σε πρόσφατη ιντερνετική του συνέντευξη πως "έχουμε ένα αρχικό σενάριο για μια συνέχεια του Zoolander" υπ'όψην μας. Δεν έχει πάρει τελική μορφή προς το παρόν, αλλά είναι κάτι που αναμένω και ελπίζω να συμβεί στο μέλλον. Θα ήθελα να γυρίσω το sequel". Μας θύμισε δηλαδή ότι είχαμε γράψει πριν 1,5 χρόνο.

Το IMDB πάντως έχει ήδη στήσει σελίδα για το "Zoolander 2" και δηλώνει σκηνοθέτη τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού (Μullholand Dr., Six feet under), γεγονός αρχικά απογοητευτικό. Διότι το θέμα είναι να σκηνοθετήσει ξανά ο Μπεν Στίλερ, because he is so hot right now. Τέλος πάντων, σαν συμπρωταγωνιστές αναγράφονται ο Όουεν Ουίλσον (αυτό έλειπε...) και ο Τζόνα Χιλ.

Και ο Ουίλ Φερέλ;

Μήπως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, τελικά;

Απόστολος Κίτσος

Πρώτη δημοσίευση: 4 Ιουνίου 2013, 02:48
Ενημέρωση: 4 Ιουνίου 2013, 02:48

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos