Πολιτικό θρίλερ από τον Ρόμπερτ Ρένφορντ. Πάλι.

Δημοσίευση: 26 Aug 2011, 15:16

Το The Company You Keep προβλέπεται να είναι καλό. Τουλάχιστον το cast είναι αρκετά ελκυστικό.

Πολιτικό θρίλερ βασισμένο στο βιβλίο του Neil Gordon. Ο Shia Labeouf (μην βρίζετε, είναι ο νέος Tom Cruise να μου το θυμηθείτε) θα ενσακρκώσει έναν δημοσιογράφο ο οποίος αποκαλύπτει την αληθινή ταυτότητα του Jim Grant (Robert Redford). Ο τελευταίος εκτός του ότι καταζητείται από το FBI για μία ληστεία, ήταν πρώην μέλος του κινήματος Weather Underground το οποίο στα τέλη του '60 συνωμότησε για να ρίξει την αμερκανική κυβέρνηση. Προσθέστε τους Susan Sarandon, Julie Christie, Nick Nolte και Richard Jenkins.

Και για το trivia της υπόθεσης. Το σενάριο υπογράφει ο Lem Dobbs, o οποίος είχε γράψει το σενάριο για την ταινία του Sodenberg "The Limey". Μάλιστα ο ίδιος ο συγγραφέας δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει. Ικανοποιημένοι δηλώνουμε και εμείς, αφού μείναμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την τελευταία ταινία του Redford, Lions for Lambs.

Lions for Lambs - Tom Cruise, The Company You Keep - Shia LaBeouf (θα με θυμηθείτε λέεεμε)

Σε μία γραμμή

- "Ladies and gentlemen, welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!" Kάτι ακούγεται για 4η ταινία Austin Powers! Yeah baby! (αλλά δεν είναι σίγουρο...)

- Εάν το G.I. Joe ήταν ξενερουά, έρχεται το sequel να μας απογειώσει (λέμε τώρα) με Bruce Willis και Dwayne Johnson (aka The Rock).

- Οι ηθοποιοί πηγαινοέρχονται στην καινούρια του Danny Boyle "Trance". Μετά την φυγή του Michael Fassbender, τα τελευταία όνοματα που προστέθηκαν είναι αυτά της Rosario Dawson και του Vincent Cassel. Θα κάνουμε υπομονή όμως για την ταινία καθώς ο Danny Boyle θα είναι ο σκηνοθέτης της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Τρελά junkies τα εγγλεζάκια.

Cine Mayo 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos