Ποια είναι η ηθοποιός "φάντασμα" που έπαιξε σε 4 blockbusters φέτος;

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2015, 22:00
Συντάκτης:

Παράξενη ιστορία η Τζούντι Γκριρ. Όχι ότι δεν έχει κάνει αξιοπρόσεκτη καριέρα η 40χρονη (έχει γενέθλια σήμερα) ηθοποιός από το Ντιτρόιτ, βάση βιογραφικού, αλλά μεταξύ μας, την θυμάστε να παίζει κάποιον αξιομνημόνευτο ρόλο πουθενά;

Εντυπωσιακό το παράδειγμα του φετινου καλοκαιριού: συμπρωταγωνιστεί σε τέσσερα φιλμ με προδιαγραφές blockbuster (είναι φυσικά η μόνη που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο φέτος) τα οποία προβλήθηκαν μέσα σε διάστημα ενός μηνός, αλλά κατάφερε να περάσει σχεδόν απαρατήρητη! 

Καλά, για το "Entourage" (σαν μια casting director) ούτε συζήτηση, δεδομένου ότι μετέχουν πολλοί γνωστοί guest star και χάνεται η μπάλα. 

Στο "Tommorowland" είναι η μητέρα της πρωταγωνίστριας, η οποία προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση με την απουσία της, η οποία θλίβει την Μπριτ Ρόμπερτσον...

Στο "Jurassic World" είναι η μητέρα των δύο ανήλικων που έχει επιφορτιστεί να προσέχει στο πάρκο με τους δεινόσαυρους η -αδερφή της στο φιλμ- Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Τέλος, στο "Ant-Man" υποδύεται η πρώην σύζυγος του -πρωταγωνιστή- Πολ Ραντ, η οποία τον αναγκάζει να παρανομήσει ξανά για να βρει τα χρήματα να πληρώνει την διατροφή και άρα να έχει την ευκαιρία να βλέπει την κόρη του.

Συμπαθητική παρουσία παντού, decent, άνω του μετρίου, αλλά πουθενά δεν εντυπωσιάζει, δεν σου μένει στη μνήμη, απλά εξαφανίζεται...

Η δε προηγούμενη παρουσία της σε big budget film, πέρυσι, στο "Dawn of the planet of the apes", όπου έπαιξε την... πιθηκίνα Κορνίλια!

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, στην μικρή οθόνη, έχει σαφώς πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις: Στο "Archer", το "Arrested Development", το "Two and a half men", το "Californication". 

Μη μου πείτε ότι δεν την θυμάστε ούτε εκεί; (χαχα)

Πάντως, η Τζούντι Γκριρ διαθέτει αίσθηση του χιούμορ: κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της με τίτλο "Δεν ξέρω από που με γνωρίζεις", ενώ πρωταγωνίστησε και στην μικρού μήκους με τίτλο "Judy Greer is the best friend"...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
3 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos