Ουίλεμ Νταφόε και Ίθαν Χοκ ετοιμάζονται για γουέστερν

Δημοσίευση: 16 Ιαν. 2019, 04:50
Συντάκτης:

Mε τελευταία ουσιαστικά καλή του ταινία, το Affliction στο μακρινό 1997, ο Πολ Σρέιντερ κατάφερε ένα δυναμικό comeback φέτος με το "First Reformed" και την στιβαρή ερμηνεία του Ίθαν Χοκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία είναι πολύ πιθανό να του χαρίσει οσκαρική υποψηφιότητα και -γιατί όχο;- και το αγαλματίδιο, ενώ ο ίδιος ο Σρέιντερ διατηρεί σοβαρές πιθανότητες για υποψηφιότητα στο σενάριο. 

Ο 72χρονος θρυλικό σεναριογράφος του Μάρτιν Σκορσέζε (υπεύθυνος μεταξύ άλλων για τα Taxi Driver, Raging Bull, The last temptation of Christ, δεν έχει σκοπό να χάσει χρόνο και επιστρέφει άμεσα στην δράση.

Θα συνεργαστεί ξανά με τον Ίθαν Χοκ, αλλά και έναν παλιό του αγαπημένο ηθοποιό, τον Ουίλεμ Νταφόε, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στο γουέστερν "Nine men from now". Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές, αλλά φήμες θέλουν το φιλμ να αποτελεί remake του "Seven men from now" του 1956, με τον Ράντολφ Σκοτ στον ρόλο ενός σερίφη που αποφασίζει να εκδικηθεί τους επτά κακοποιούς που ευθύνονται για τον θάνατο της συζύγου του, κατά την διάρκεια μιας αιματηρής ληστείας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos