Όταν ο Mπένεντικτ Κάμπερμπατς κάνει σκανταλιές

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2018, 20:03
Συντάκτης:

Η κλασική ταινία του Chuck Jones ΄How the Grinch stole Christmas!’ είναι σχεδόν μισού αιώνα και διαρκεί μόλις 26 λεπτά. Καιρός λοιπόν για μία Χολιγουντιανή ανανέωση. Πώς εξασφαλίζεις, όμως, να υπάρχει μία φοβερή αδημονία και απαράμιλλος ενθουσιασμός στο άκουσμά της; Βάζεις τον Benedict Cumberbatch να κάνει τη φωνή του Grinch.

«Σήμερα θα κάνουμε κακά πράγματα, και θα τα κάνουμε με στυλ», λέει ο Grinch στον έμπιστο σκύλο του Max, στο πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε. Η κλασική ιστορία του Dr. Seuss, που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη από την Illumination Entertainment και την Universal Pictures και υπόσχεται να μας χαρίσει μπόλικο χριστουγεννιάτικο γέλιο, με τον γκρινιάρη, πράσινο αντι-ήρωά της. Πολλοί διάλογοι έχουν διατηρηθεί και μεταφερθεί αυτούσιοι από το ίδιο το βιβλίο και η ιστορία είναι η γνωστή σε όλους τους φαν του βιβλίου· ο Grinch ζει σε μία σπηλιά στο Βουνό Crumpet και βλέπει τους γείτονές του μία στο τόσο, μόνο όταν ξεμένει από φαγητό. Βλέποντας την πόλη να ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, δεν αντέχει άλλο να βλέπει παντού τις τεραστίων διαστάσεων χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες και αποφασίζει, με τον Max στο πλευρό του να χαλάσουν τα φετινά Χριστούγεννα της πόλης Whoville. Ταυτόχρονα, η Cindy-Lou Who σχεδιάζει να βρει και να πιάσει τον Άγιο Βασίλη για να τον ευχαριστήσει που κάθε χρόνο βοηθάει την μητέρα της, κάτι που θα μπει εμπόδιο στα σχέδια του Grinch.

Η ταινία σκηνοθετείται από τους Yarrow Cheney (συνσκηνοθέτης του υπέροχου "The secret life of pets") και Scott Mosier και το σενάριο υπογράφει ο Michael LeSieur (Despicable Me και Minions), κλείνοντας το μάτι και στην ταινία του Jones. Η ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί για την προβολή της είναι η 9η Νοεμβρίου 2018 και κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει με REALD 3D και IMAX 3D προδιαγραφές.

Απολαύστε, λοιπόν, τον κατεργάρη Grinch να κάνει σκανταλιές με τη φωνή του Κάμπερμπατς, στο παρακάτω -και πρώτο- τρέιλερ της ταινίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos