ΣΕΙΡΕΣ

Ώρα για το πρώτο επίσημο spin-off του Game Of Thrones

Δημοσίευση: 9 Ιουνίου 2018, 17:39
Συντάκτης:

Μπορεί το Game Of Thrones να ολοκληρώνεται οριστικά και αμετάκλητα μέσα στο 2019 με την προβολή της 8ης και τελευταίας σεζόν, όμως εννοείται ότι οι παραγωγοί της σειράς και το ΗΒΟ δεν πρόκειται να αφήσουν την κότα με τα χρυσά αυγά της τηλεθέασης.

Σας έχουμε ήδη γράψει για την εντολή να κατατεθούν σχέδια για πέντε πιθανά spin-offs της δημοφιλέστερης σειράς παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια, είναι πλέον επίσημο. 

Η επιλογή έγινε και η ομάδα του ΗΒΟ ενέκρινε και παρήγγειλε τον πιλότο για ένα από τα πέντε πιθανά προσχέδια που κατατέθηκαν, με στόχο φυσικά να καλύψει (όσο το δυνατόν) το τεράστιο κενό που θα αφήσει το GΟΤ. Πρόκειται για το πρότζεκτ που υπογράφει η σεναριογράφος και παραγωγός Τζέιν Γκόλντμαν (υπεύθυνη μεταξύ άλλων για τα σενάρια του «X-Men: First Class» και των δύο ταινιών «Kingsman», αλλά και για το «Miss Peregrine's Home for Peculiar Children» του Τιμ Μπάρτον).

Θα είναι πρίκουελ και θα εκτυλίσσεται κάποιες χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο «Game of Thrones» και σύμφωνα με την περίληψη: «Η σειρά περιγράφει την κάθοδο του κόσμου από τη Χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα, αναλύοντας τα μυστικά του Γουέστερος, από την προέλευση των white walkers, την ιστορία των Σταρκ και άλλα πολλά...».

Περισσότερα προσεχώς, ειδικά από τη στιγμή που θα προβληθεί ο πιλότος και θα αρέσει. Τότε θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Update 13/7/18: Σύμφωνα με την Belfast Telegraph η «Paint Hall Studios» που εδρεύει στο Μπέλφαστ και είναι βάση γυρισμάτων του «Game of Thrones», έχει ενημερωθεί ότι το  prequel του GoT θα πρέπει να ξεκινήσει γυρίσματα τον Οκτώβριο του 2018 καθώς θα είναι η νέα μεγάλη σειρά του καλωδιακού καναλιού. H νέα σειρά δεν έχει ακόμα επίσημο όνομα, αλλά ο δημιουργός της G. R. R. Martin έχει προτείνει την ονομασία «The Long Night». Η ίδια θα μας ταξιδέψει 10.000 χρόνια πριν συναντήσουμε τους μεγάλους οίκους του GoT και θα κινείται σε μία περίοδο 9.000 χρόνων μέσα στην οποία θα μάθουμε το origons των White Walkers, πολλά μυστικά του Westeros, τη συμμαχία των Πρώτων Ανθρώπων με τα Παιδιά του Δάσους. O George R. Martin και η Jane Goldman του Κick Ass θα υπογράφουν το σενάριο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos