ΣΕΙΡΕΣ

Όλιβερ Στόουν: Ντοκιμαντέρ για τον Πούτιν

Δημοσίευση: 2 Μαΐου 2017, 13:36
Συντάκτης:

Mέχρι τώρα ο Όλιβερ Στόουν μας είχε συνηθίσει σε πορτραίτα Αμερικανών Προέδρων μέσα από τις ταινίες του: JFK, Nixon, W.

Αυτή την φορά θα επιχειρήσει να δώσει μία διαφορετική οπτική στους Αμερικανούς, για το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που «θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη μιας επικίνδυνης κατάστασης, όπως ο πόλεμος», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο 70χρονος σκηνοθέτης δήλωσε στην Sydney Morning Herald ότι «Δεν πρόκειται τόσο για ντοκιμαντέρ αλλά είναι περισσότερο μία συνάντηση με ερωτήσεις και απαντήσεις. Ο κ. Πούτιν είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες στον κόσμο και εφόσον οι ΗΠΑ τον έχουν χαρακτηρίσει ως εχθρό – έναν μεγάλο εχθρό – νομίζω ότι είναι σημαντικό να ακούσουμε τι έχει να πει».

Το φιλμ θα παρουσιάσει την άποψη του Πούτιν για τα πολιτικά γεγονότα από τότε που εκλέχτηκε για πρώτη φορά ως Πρόεδρος της Ρωσίας, τον Μάρτιο του 2000, ενώ ο Στόουν και το συνεργείο του συναντήθηκαν τέσσερις φορές με τον Ρώσο ηγέτη μέσα σε δύο χρόνια.

«Μιλήσαμε αρχικά για την υπόθεση Σνόουντεν, η οποία έγινε ταινία. Και μέσα από την επαφή αυτή, νομίζω ότι αναπτύχθηκε ένα είδος εμπιστοσύνης καθώς ήξερε ότι δεν θα αλλάξω όσα είπαμε», δήλωσε ο Στόουν, λέγοντας ότι ο Πούτιν «μιλάει ευθέως». 

To "Τhe Putin interviews" θα προβληθεί σε 4 μέρη στο Showtime, ξεκινώντας στις 12 Ιουνίου.

Πρώτη δημοσίευση: 2 Μαΐου 2017, 13:36
Ενημέρωση: 2 Μαΐου 2017, 13:36
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos