ΣΕΙΡΕΣ

Οι καλύτερες ταινίες που θα δείτε στο Netflix μέσα στο 2018

Δημοσίευση: 25 Φεβ. 2018, 00:02
Συντάκτης:

O κολοσσός του Netflix συνεχίζει απτόητος την δραστηριότητά στην παραγωγή original περιεχόμενου και όπως όλα δείχνουν εστιάζει πλέον εξίσου σοβαρά και στην παραγωγή άφθονων ταινιών, εκτός φυσικά από τηλεοπτικές σειρές.

Ο Διευθυντής προγράμματος Τεντ Σαράντος, έκανε λόγο για μπάτζετ 7,5 δις δολλάρια και 80 φιλμ (!) μέσα στο 2018, ήδη είδαμε τα 6 days, Βefore the flood, Τhe Cloverfield Paradox, When we first met, Irreplaceable You και φυσικά το Mute του Ντάνκαν Τζόουνς πριν λίγες ώρες. Ακολουθούν μερικές προτάσεις (και κάποιες άλλες εδώ) από ιδιαίτερα γνωστούς δημιουργούς που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο Netflix μέσα στην χρονιά που διανύουμε και έπειτα αν ζητηθούν από τοπικές κινηματογραφικές διανομές, θα δοκιμάσουν την τύχη τους και σε σκοτεινές αίθουσες (ένα ζήτημα για το οποίο θα τοποθετηθούμε προσεχώς):

private lifeprivate life

Το «Come Sunday» (13/4) του Τζόσουα Μάρστον (Maria Full Of Grace, Complete Unknown) που μιλά για την ζωή του Ευαγγελιστή κληρικού Κάρλτον Πίρσον που εξοστρακίστηκε από την εκκλησία του διότι κύρηττε ότι δεν υπάρχει κόλαση, με τους Μάρτιν Σιν, Ντάνι Γκλόβερ, Τζέισον Σίγκελ και Λέικιθ Στάνφιλντ στο καστ.

Το «Hold The Dark» (1/6), η νέα ταινία του Τζέρεμι Σολνιέ μετά τα Βlue Ruin, Green Room, ένα θρίλερ γυρισμένο στην Αλάσκα με τους Τζέφρεϊ Ράιτ, Ράιλι Κίου και Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ στο καστ.

Το «Private Life» (21/9) της Ταμάρα Τζένκινς, 11 χρόνια μετά το «Savages» με Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και Λόρα Λίνεϊ. Αυτή την φορά για ένα ζευγάρι (Πολ Τζιαμάτι, Κάθριν Χαν) που προσπαθεί να σώσει τον γάμο του, δοκιμάζοντας να κάνουν παιδί χωρίς να τα καταφέρνουν.

Το «Apostle» (28/9) του Γκάρεθ Έβανς (του περίφημου «Raid»), ένα θρίλερ εκδίκησης εποχής με την ιστορία ενός άνδρα που αναζητά την αδερφή του, η οποία έχει απαχθεί από μια θρησκευτική κάστα, με τους Μάικλ Σιν και Νταν Στίβενς.

Η αποκατεστημένη κόπια της χαμένης ταινίας του Όρσον Ουέλς, «The Other Side Of The Wind», με τον παραγωγό Φρανκ Μάρσαλ και τον ηθοποιό Πίερ Μπογκντάνοβιτς να επιβλέπουν το πρότζεκτ. Περισσότερα εδώ.

Το «The Highwaymen» (19/10) του Τζον Λι Χάνκοκ (The Blind Side, Saving Mr. Banks) με τους Κέβιν Κόστνερ και Γούντι Χάρελσον στον ρόλο των δύο αστυνομικών που κυνηγούσαν το θρυλικό ζευγάρι των Bonnie & Clyde. Περισσότερα εδώ.

outlaw kingoutlaw king

Το «Norway» (2/11) του σπουδαίου Πολ Γκρίνγκρας (Tριλογία του Bourne, Bloody Sunday, United 93, Captain Philips) που διηγείται (με Σκανδιναβούς πρωταγωνιστές) την ιστορία του αρρωστημένου Νορβηγού ακροδεξιού τρομοκράτη Άντερς Μπέιβικ που δολοφόνησε εν ψυχρώ 77 άτομα, κυρίως παιδιά, το 2011. Πριν λίγες ημέρε είδαμε μια ταινία με το ίδιο θέμα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Το «Outlaw King» (23/11) του αγαπημένου Ντέιβιντ ΜακΚένζι (Hell Or High Water), μια μεταφορά της ιστορίας του Δαυίδ με τον Γολιάθ στην Σκωτία τον 14ο αιώνα, με Κρις Πάιν, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Τόνι Κουράν και Φλόρενς Πιου στο καστ.

Το «Bird Box» (21/12) της Σουζάνε Μπίερ (με φρέσκια την επιτυχία του τηλεοπτικού Night Manager), με μια μητέρα και τα δύο παιδιά της να προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν post apocalyptic κόσμο και δυνατό καστ, με Σάντρα Μπούλοκ, Σάρα Πόλσον, Τζον Μάλκοβιτς, Τζάκι Γουίβερ.

Το «Velvet Buzzsaw» (26/10) του Νταν Γκιλρόι (Nightcrawler) που συνεργάζεται ξανά με τον Τζέικ Τζίλενχαλ και την Ρενέ Ρούσο σε μια ιστορία απληστίας στον κόσμο της τέχνης.

Τέλος, την επιστροφή του Νόα Μπόμπακ στο Netflix (30/11), έναν χρόνο μετά το «The Meyerowitz Stories», με ένα φιλμ που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα αφορά ένα διαζύγιο και θα έχει σούπερ καστ: Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ, Λόρα Ντερν, Γκρέτα Γκέργουικ. Περισσότερα εδώ.

Πρώτη δημοσίευση: 25 Φεβ. 2018, 00:02
Ενημέρωση: 25 Φεβ. 2018, 00:02
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos