O Τζέισον Στέθαμ θα παλέψει με προϊστορικό καρχαρία

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2016, 21:27
Συντάκτης:

Αυτό να δούμε και να κλάψουμε με ρίγη συγκίνησης.

Ο Τζέισον Στέθαμ συμφώνησε να ερμηνεύσει τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους (ο δεύτερος ηθοποιός δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί) για το δίδυμο των στρατιωτικών που θα αντιμετωπίσουν το γιγαντιαίο καρχαρία Megalodon που απειλει να αφανίσει την Καλιφόρνια. Θα ονομάζεται "Μeg", από τη νουβέλα του Steve Alten, "Meg: A Novel of Deep Terror". 

Ο Μεγαλόδων είναι ένα εξαφανισμένο είδος καρχαρία που έζησε 28 με 1,5 εκατομμύρια χρόνια πριν, έφτανε σε μήκος μεγαλύτερο των 21 μέτρων και θεωρείται ως ο μεγαλύτερος καρχαρίας που έζησε ποτέ.

Την ταινία ήταν αρχικά να σκηνοθετήσει ο Ιλάι Ροθ, όμως το στούντιο φοβήθηκε προφανώς τις R-Rated προβολές και εμπιστεύτηκε την καρέκλα του σκηνοθέτη στον Τζον Τέρτλταουμπ (των National Treasure και του Last Vegas) και την σεναριακή προσαρμογή στον Dean Georgaris των Lara Croft, National treasure και Τristan & Isolde.

Update 1/11/16: Και πρώτη φωτό από τα γυρίσματα, μαζί με την συμπρωταγωνίστρια Μπινγκμπινγκ Λι (Resident Evil Retribution, Transformers Age Of Extinction)...

Update 27/3/18: Και η τελευταία φωτό (κράτησαν αιώνες...)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos