Ο Τζάρεντ Λέτο θα παίξει τον Αντι Γουόρχολ.

jared leto andy warhol
Δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2016, 11:20
Συντάκτης:

Νέες προκλήσεις για τον Τζάρεντ Λέτο, αυτή την φορά λιγότερο προβοκατόρικη με την έννοια της τρομοκρατικής πρόκλησης (όπως ο αποτυχημένος Joker στο Suicide Squad), αλλά πολύ περισσότερο με αυτήν της καλιτεχνικής δημιουργίας.

Θα ενσαρκώσει τον Άντι Γουόρχολ σε μια βιογραφία που προς το παρόν ονομάζεται «Warhol», σε παραγωγή του ίδιου του Λέτο και του Μάικλ Ντε Λούκα («The Social Network», «Captain Phillips»), ενώ αναζητείται ο σκηνοθέτης.

Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Τέρενς Γουίντερ («Boardwalk Empire», «Ο Λύκος της Wall Street»), ο οποίος θα βασιστεί στο βιβλίο «Warhol: The Biography» του Βίκτορ Μπόκρις που εκδόθηκε το 1989.

Είναι ένα εγχείρημα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον (αναλόγως και τον άνθρωπο που θα καθήσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη πάντα), καθώς ο Λέτο μπορεί κάποιες φορές να φαλτσάρει, αλλά έχει αποδειχθεί αρκετά ικανός να μεταμορφώνεται τουλάχιστον οπτικά και να προσπαθεί με επιμονή να μπει στο πετσί του ρόλου.

Θα δείξει.

Update 9/8/20: Μπορεί το project να είχε παγώσει για αρκετό καιρό, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λέτο στον λογαριασμό του στο Instagram. Αναμένουμε τον σκηνοθέτη. 

Δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2016, 11:20
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ