Ο Τομ Χάρντι θα υποδυθεί τον Έλτον Τζον; Ε, Όσκαρ!

Δημοσίευση: 1 Ιουνίου 2013, 22:13

Φαντασία διαθέτουμε. Μπορεί και αστείρευτη. Και πειραματιζόμαστε συχνά. Και ρισκάρουμε που και που. Αλλά τον Τομ Χάρντι σαν Έλτον Τζον, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία μπορούσαμε ποτέ να τον φανταστούμε.

Kαι όμως, ο 36χρονος Λονδρέζος ηθοποιός αποτελεί την πρώτη επιλογή του διάσημου τραγουδοποιού και του σκηνοθέτη Μάικλ Γκρέισι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην βιογραφία του πρώτου, με τίτλο "Rocketman". Ο ίδιος ο Χάρντι δήλωσε ότι "το σκέφτεται σοβαρά" και κάπως έτσι θα δούμε τον Bane του Dark Knight Rises, τον Tommy Conlon του Warrior ή τον Charles Bronson του Bronson να τραγουδάει τα χιτάκια του Έλτον Τζον!

Ε, ας του δώσουν το Όσκαρ από τώρα (και μεταξύ μας, μακάρι να πει το ναι, γιατί δεν θα αντέξω τον Τζάστιν Τίμπερλέικ που αποτελεί την αμέσως επόμενη επιλογή...)!

Α.Κ.

Update 24/10/13: Μόλις επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Ο Τομ Χάρντι θα είναι ο πρωταγωνιστής στο "Rocketman" που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διαφορετική βιογραφία με "άλματα μπροστά και πίσω στον χωροχρόνο, όπως θα άρεσε στον ίδιο τον Έλτον Τζον", κατά δήλωση του σκηνοθέτη...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos