O Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί... El Chapo

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2015, 12:10
Συντάκτης:

Πριν λίγες μέρες, το αφεντικό του Sinaloa cartel, και ένας από τους μεγαλύτερους μεγαλέμπορους ναρκωτικών στον κόσμο, ο Χοακίν "El Chapo" Γκουσμάν, δραπέτευσε από τη φυλακή Altiplano.
Η αστυνομία του Μεξικό έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τούνελ, μήκους 1 μιλίου και πλάτους λιγότερο από ένα μέτρο, που οδήγησε τον El Chapo (ο κοντούλης) από τη φυλακή σε ένα εγκατελειμένο σπίτι. Φυσικά το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται και δεν είναι η πρώτη φορά που δραπετεύει, αφού τα είχε καταφέρει και το 2001, παραμένοντας φυγάς μέχρι το 2014, οπότε και τον συνελήφθη από Αμερικανούς.
Ο συγγραφέας Ντον Γουίνσλοου, γνωστός για τις πετυχημένες νουβέλες του, πάντα με θέμα το έγκλημα, κυκλοφόρησε φέτος το "The Cartel", μια φανταστική ιστορία του El Chapo, μετά από 10 χρόνια έρευνας.Μετά τη δραπέτευσή του, τα στούντιο ζητάνε σαν... τρελά τα δικαιώματα του βιβλίου, και ήδη ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να σκηνοθετήσει. Το βιβλίο, και το σενάριο, περιγράφεται ως μια ιστορία εκδίκησης, τιμής και θυσίας, εν μέσω του πολέμου στα ναρκωτικά. Με την ελπίδα βέβαια, ο αγαπητός 78χρονος πλέον σκηνοθέτης, να μην επαναλάβει κάτι σαν το "The Counselor".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos