O Ράσελ Κρόου επιστρέφει με γουέστερν

Δημοσίευση: 8 Νοε. 2017, 16:54
Συντάκτης:

Mετά τον "Νώε" (που και αυτό ψιλοαποτυχία μπορεί να θεωρηθεί...) του Ντάρεν Αρονόφσκι το 2014, ο Ράσελ Κρόου επέλεξε να παίξει σε ορισμένα weird και συνολικά μετριότατα φιλμ την τελευταία τριετία: The water diviner, Fathers And Daughters, Mummy, με την εξαίρεση του The Nice Guys που ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικό.

Ο 53χρονος Αυστραλός επιστρέφει μετά από καιρό λοιπόν, σε ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ: πρόκειται για τη νέα ταινία του Τζάστιν Κουρτζέλ, "True history of the Kelly gang", όπου θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Νίκολας Χουλτ, στην εξιστόρηση των περιπετειών του Ned Kelly, ενός εκ των περισσότερο διαβόητων παράνομων της Άγριας Δύσης.

Γουέστερν λοιπόν, η επόμενη δουλειά από τον δημιουργό των Macbeth & Assassin's Creed, με τον Τράβις Φίμελ (ο Ράγκναρ Λόθμπροκ από το Vikings), την Έσι Ντέιβις (του Babadook) και τον Τζορτζ ΜακΚέι (Captain Fantastic, Pride, 11.22.63)), επίσης στο καστ. 

Update 2/8/19: Η επίσημη πρώτη φωτό δόθηκε στην δημοσιότητα, με τον Ράσελ Κρόου για άλλη μια φορά αρκετά αλλαγμένο εμφανισιακά. Στο καστ προστέθηκε και ο Τσάρλι Χάναμ, ενώ ακριβής ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το “True History of the Kelly Gang” έχει την εξής επίσημη υπόθεση: “Για τους διώκτες του, ο Ned Kelly ήταν ένας αδίστακτος εγκληματίας, ένας κλέφτης και δολοφόνος. Για πολλούς Αυστραλούς όμως, ο Kelly ήταν ένας ήρωας που αψήφησε την κυριαρχία των Άγγλων που ήθελαν να ελέγχουν τις ζωές τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos