O Oυίλ Σμιθ και τα sequel

Δημοσίευση: 27 Aug 2018, 17:10
Συντάκτης:

Ο Fresh Prince of Bell Air έχει γεμάτο πρόγραμμα για τα δύο επόμενα χρόνια και όλα τα χρωστά στην καθυστέρηση του “Suicide Squad 2.” Για όσους δεν θυμόσαστε ο Will Smith εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα στις οθόνες μας στις εξής ταινίες: “Suicide Squad,” και “Bright.” Παρ’όλα αυτά, η καριέρα του είχε γνωρίσει μεγάλη άνοδο με τις ταινίες του 1995 και 2003 “Bad Boys” και “Bad Boys 2” με συμπρωταγωνιστή τον Martin Lawrence. Δυστυχώς για τους φαν του “Suicide Squad” η δεύτερη ταινία θα αργήσει, καθώς τα γυρίσματα θα αρχίσουν στο τέλος του 2019.

Πιο συγκεκριμένα το “Bad Boys 3” a.k.a. “Bad Boys for Life,” ενώ είχε συζητηθεί για χρόνια είχε αναβληθεί επ’αόριστον. Πλέον η Sony έχει ως πρώτη προτεραιότητα το “Bad Boys 3” και τα γυρίσματα θα αρχίσουν αυτόν τον Νοέμβριο στο Μαϊάμι και στην Ατλάντα, ενώ θα τελείωσουν τον Μάρτιο του 2019. Αισίως λοιπόν θα ξαναδούμε το αχτύπητο δίδυμο Smith και Lawrence ύστερα από δεκαεπτά χρόνια απουσίας, καθώς η ταινία θα είναι έτοιμη το 2020.

Επίσης, αναφέρεται πως ο Smith αφού τελειώσει τα γυρίσματα του “Bad Boys 3,” θα προχωρήσει στο “Bright 2.” Ναι, σωστά διαβάσατε, θα υπάρξει και sequel αυτής της ταινίας, η οποία προβλήθηκε το 2017 στο Netflix. Παρ΄όλες τις αρνητικές κριτικές που έλαβε το “Bright,” το sequel της ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο. Έτσι ο Smith θα βρεθεί στην Γερμανία για τα γυρίσματα, τα οποία θεωρητικά θα έχουν τελειώσει μέχρι τον Μάϊο του 2019. Ο David Ayer θα επιστρέψει στον ρόλο του σκηνοθέτη μόνο που, επιπροσθέτως, θα γράψει και το σενάριο (ενώ στο πρώτο “Bright” το σενάριο γράφτηκε από τον Max Landis, τον σεναριογράφο των “American Ultra,” “Dirk Gently’s, “Mr. Right.”

Βέβαια, το πιο πρόσφατο εγχείρημά του είναι το live-action “Aladdin” το οποίο θα προωθήσει τον Μάϊο του 2019. Η νέα ταινία της Disney θα έρθει στις μεγάλες οθόνες στα μέσα του 2019, και αξίζει να σημειώσουμε πως θα τη σκηνοθετήσει ο Guy Ritchie. Εώς τότε ο Smith θα έχει τελειώσει με τα γυρίσματα του “Bright 2” και έτσι θα έχει χρόνο να συμμετέχει στην προωθητική καμπάνια του “Aladdin.” Τέλος, ο Smith μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του “Gemini Man,” τη νέα ταινία του Ang Lee, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει πλάϊ στους Clive Owen και Mary Elizabeth Winstead. Το “Gemini Man” θα προβληθεί στην Αμερική τον Οκτώβριο του 2019. Όσον αφορά το “Suicide Squad 2” δεν έχει ανακοινωθεί κάμια είδηση για την αρχή των γυρισμάτων ή έστω ημερομηνία προβολής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos