O... οίστρος του Ρίντλεϊ Σκοτ

Δημοσίευση: 14 Μαρτίου 2017, 20:47
Συντάκτης:

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο τώρα τελευταία ή βάλθηκε να προλάβει να γυρίσει όσες περισσότερες ταινίες μπορεί, λες και κάποιος του έβαλε ένα deadline.

Έτσι, μετά το (ή τα;) sequel που έχει σχεδιάσει στη σειρά των «Alien», ο σχεδόν 80χρονος δημιουργός αποκάλυψε ότι τον ενδιαφέρει να κάνει μια συνέχεια στον «Μονομάχο». Παρά το γεγονός ότι ο ήρωας της ταινίας πεθαίνει στο τέλος, ο ίδιος φέρεται να έχει βρει πώς θα τον φέρει πίσω. «Είχα αυτή την κουβέντα με το στούντιο. Αλλά υπάρχει τρόπος να τον φέρουμε πίσω».

Προφανώς, η νέα ταινία θα μπορούσε να είναι ένα πρίκουελ, εστιάζοντας στις περιπέτειες του Μάξιμου και το πώς αναρριχήθηκε στην ιεραρχία του ρωμαϊκού στρατού. Βέβαια, προς το παρόν δεν έχει βρει ακόμα στούντιο, ούτε έχει συμφωνήσει ακόμα ο Ράσελ Κρόου για μια επιστροφή.

Μέχρι να αποφασίσει πώς θα προσεγγίσει μια πιθανή συνέχεια στον «Μονομάχο», ο Σκοτ φέρεται να ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για το δράμα «All The Money In The World», η οποία αφηγείται την απαγωγή του κληρονόμου της πετρελαιοπαραγωγικής δυναστείας των Getty και την προσπάθεια της μητέρας του παιδιού να πείσει τον δύστροπο παππού του απαχθέντος παιδιού να πληρώσει τα λύτρα. Τελικά, ο πρεσβύτερος Getty πλήρωσε ένα τμήμα των 17 εκατομμυρίων που ζητούσαν οι απαγωγείς όταν του έστειλαν το αυτί του παιδιού.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Scott είχε κατά νου την Αντζελίνα Τζολί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία όμως δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία λόγω προγράμματος. Δεύτερη επιλογή για τον ρόλο είναι η Νάταλι Πόρτμαν, ενώ πηγές αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης συναντήθηκε με τον Τζακ Νίκολσον για τον ρόλο του παππού. Αν το πρότζεκτ τρέξει άμεσα όπως δείχνει, τότε μάλλον η μίνι σειρά με τον Ντάνι Μπόιλ για το FX θα καθυστερήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos