Ο Ντάνι Μπόιλ έχει φιλόδοξο σχέδιο στην τηλεόραση

Δημοσίευση: 9 Μαρτίου 2017, 13:28
Συντάκτης:

Ο Ντάνι Μπόιλ, μετά την σκηνοθεσία στον πρώτο επεισόδιο του "Babylon" το 2014, επιστρέφει για λογαριασμό του FX μαζί με τον σεναριογράφο του "Slumdog Millionaire", Simon Beaufoy.
H σειρά θα ονομάζεται "Trust" και θα διηγηθεί την απαγωγή του John Paul Getty III, που είχε αποσχολήσει τους πάντες το 1973, όταν ο γόνος μιας πλούσιας οικογένειας απήχθη από τη Μαφία στη Ρώμη.
Ο στόχος, όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης, είναι να δημιουργηθεί ένας κύκλος για κάθε μία από τις 5 δεκαετίες αυτής της οικογένειας με τον πρώτο στα 70s.

Όπως είπε και ο ίδιος θα σκηνοθετήσει μόνο τα 2 ή 3 πρώτα επεισόδια. «Θα ήθελα να τα κάνω όλα, αλλά έτσι υπάρχει κίνδυνος να μην αφήσεις το πλάνο και τη φόρμα να αναλάβουν αυτές. Πρέπει να είσαι η βοήθεια και οι χαρακτήρες να πουν την ιστορία».

Update 30/4/17: Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει η Hillary Swank ως Gail Getty, μητέρα του θύματος, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον γιο της. Τον παππού του θύματος και κροίσου της πετρελαίων θα ερμηνεύσει ο Donald Sutherland.  Ο κάθε κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos