Φασμπέντερ, Κοτιγιάρ & γνωστοί σταρ στο "Assassin's creed"! - Φωτό

Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2013, 18:45
Συντάκτης:

Σε αρκετούς φαντάζει τουλάχιστον αναπάντεχη η επιλογή του Μάικλ Φασμπέντερ να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς video game "The assassin's creed", υποδυόμενος τον βασικό χαρακτήρα, Πρόγονο.

Eιδικά από τόση συνεχόμενη ποιότητα τύπου "Shame", "Dangerous Method", "Jane Eyre", "12 years a slave" κλπ. Βέβαια, βοήθησε και το γεγονός ότι θα βρεθεί μεταξύ των παραγωγών του φιλμ...

Ο ίδιος όμως έδειξε να υποστηρίζει με θέρμη την απόφασή του στα πλαίσια προωθητικής συνέντευξης για το τελευταίο: "Δουλεύουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του σεναρίου αυτόν τον καιρό. Θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά, ακόμα και αν δεν παίζω video games, δεν διαθέτω καν την συσκευή. Όταν οι υπεύθυνοι της παραγωγής και όταν μου εξήγησαν την ιστορία, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα του να ξαναζείς τις αναμνήσεις σου".

Το πρότζεκτ ήταν αρκετό καιρό στα in progress σχέδια του Hollywood, μέχρι που η εταιρεία κατασκευής του παιχιδιού, Ubisoft, αποφάσισε να δημιουργήσει δική της εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής και θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ακόμη δύο μεγάλα hit της: το "Splinter Cell" (με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι και σκηνοθέτη τον Νταγκ Λάιμαν) και το "Ghost Recon", ενώ ακολουθεί το "Warcraft" με σκηνοθέτη τον Ντάνκαν Τζόουνς.

Update 15/2/15: Σαν να μην έφτανε η παρουσία του Μάικλ Φασμπέντερ (όπως σας έχουμε ενημερώσει περισσότερο από έναν χρόνο), η κινηματογραφική μεταφορά του "Assassin's creed" αποκτά ακόμη μεγαλύτερο πρεστίζ, καθώς συμφώνησε να συμπρωταγωνιστήσει 9σε ρόλο που δεν έχει προς το παρόν αποκαλυφθεί), η Μαριόν Κοτιγιάρ! Η Γαλλίδα σταρ (που θυμίζουμε ότι είναι υποψήφια για Όσκαρ ερμηνείας φέτος για το "Τwo days, one night" των αδερφών Νταρντέν) θα συναντήσει ξανά τον Φασμπέντερ, αλλά και τον σκηνοθέτη Τζάστιν Κούρτζελ, μετά το εντελώς διαφορετικού προσανατολισμού "Macbeth", το οποίο ακόμη δεν έχουμε δει... Το "Assassin's Creed" αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου του 2016.

Update 26/6/15: Και ναι, η Αριάν Λαμπέντ προστεθηκε στο καστ της ταινίας του Τζάστιν Κούρτζελ και μάλιστα αντικαθιστώντας την Αλίσια Βικάντερ (Ex-Machina, Son of a gun, A man fron U.N.C.L.E.), κάτι που σημαίνει ότι ο ρόλος της θα είναι βασικός στο φιλμ. Να λοιπόν που η 31χρονη Ελληνο-Γαλλίδα, μετά τα βραβεία σε Βενετία (Attenberg) και Λοκάρνο (Fidelio, l'odyssee d'Alice), πραγματοποιεί το βήμα από τις art-house παραγωγές, σε ένα χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ και της ευχόμαστε να τα καταφέρει να σταθεί επάξια! Θυμίζουμε ότι ο σκηνοθέτης του «Macbeth» μεταφέρει το διάσημο video game «Αssassin's Creed» στη Φλωρεντία του 16ου αιώνα, όταν ένας άνθρωπος απαγάγεται από μια μυστηριώδη οργάνωση και αναγκάζεται να ξαναζήσει τις μνήμες των δολοφόνων προγόνων του, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σώσει την τιμή της οικογένειάς του.

Update 7/10/15: Νέα ονόματα προστέθηκαν στο καστ και μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Αναφερόμαστε στον Τζέρεμι Άιρονς και τον Μπρένταν Γκλίζον, οι οποίοι μετά τις συμμετοχές τους στα "Batman vs Superman: The dawn of justice" & "In the heart of the sea", αντίστοιχα, θα αναλάβουν ρόλους... γονιών στο καστ της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου παιχνιδιού. Ο Άιρονς θα είναι ο πατέρας της Μαριόν Κοτιγιάρ στην ταινία, ενώ ο Γκλίζον ο πατέρας του Μάικλ Φασμπέντερ. Το πρότζεκτ αρχίζει και αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Βέβαια έχουμε δρόμο μπροστά μας, καθώς ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίου 2016.

Update 27/12/15: Η πρώτη φωτό (που τράβηξε το Hollywood Entertainment) από την ταινία, περιέχει στο κάδρο τον Μάικλ Φασμπέντερ και την... Αριάν Λαμπέντ! Υπενθυμίζουμε ότι η Λαμπέντ αντικατέστησε την Αλίσια Βικάντερ, ενώ την 31χρονη ηθοποιό μετά το «Lobster», θα την δούμε στο «Seances» του Γκάι Μάντιν, αλλά και το «Préjudice» του Αντουάν Σιπέρ (μαζί με τη Ναταλί Μπάι). 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos