O Λεονάρντο Ντι Κάπριο λανσάρει μπλουζάκια για την προστασία των πιθήκων

Δημοσίευση: 10 Νοε. 2018, 21:45
Συντάκτης:

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνεργάστηκε με την βραβευμένη ζωολόγο Τζέιν Γκούνταλ (θυμηθείτε το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Jane που αφορά στην ζωή και την δραστηριότητά της) και ανακοίνωσαν από κοινού τη δημιουργία μιας σειράς vegan ρούχων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την προστασία των πιθήκων. Τιτλοφορείται «Don’t Let Them Disappear» και αποτελεί συνεργασία της περιβαλλοντολογικής οργάνωσης του ηθοποιού και του Jane Goodall Institute, το οποίο δραστηριοποιείται στην προστασία χιμπατζήδων και άλλων πρωτευόντων θηλαστικών.

<a href="/news/o-leonarnto-nti-kaprio-dorise-100-ekat-dollaria-gia-ton-planiti/59589">O Λεονάρντο Ντι Κάπριο δώρισε 100 εκατ. δολλάρια για τον πλανήτη</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Λεονάρντο Ντι Κάπριο δώρισε 100 εκατ. δολλάρια για τον πλανήτη

Η νέα σειρά περιλαμβάνει μπλουζάκια και φούτερ από βιολογικά και ανακυκλωμένα υλικά, με σχέδια σχετικά με το οικολογικό μήνυμα «don’t let them disappear». Θα υπάρχουν πέντε σχέδια, ένα για καθένα από τα πιο χαρακτηριστικά είδη πιθήκων - τους γίββωνες, χιμπατζήδες, μπονόμπο, γορίλλες και ουραγκοτάγκους. Τα αποκλειστικά σχέδια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση για δύο εβδομάδες.

Ο Ντι Κάπριο εξήγησε πως πάνω από το 80% του βιότοπου των ουραγκοτάγκων έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια λόγω της αύξησης του όγκου εξόρυξης και συγκέντρωσης φοινικέλαιου και ξυλοπολτού και ξεκαθαρίζει πως αν δεν ληφθούν άμεσα σοβαρά μέτρα, τότε πολλά είδη πιθήκων θα εξαφανιστούν στα επόμενα 20 χρόνια.

Tα προϊόντα θα τα βρείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos