O Kρίστοφερ Νόλαν και ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος

Δημοσίευση: 28 Δεκ. 2015, 19:23

Δύο χρόνια μετά την εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία -και- του "Interstellar", άπαντες περιμένουν το επόμενο βήμα του Κρίστοφερ Νόλαν. Οι πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευσθεί, αναφέρουν πως η επόμενη ταινία του διάσημου δημιουργου θα αφορά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα.

Συγκεκριμένα από την αποστολή διάσωσης 340.000 στρατιωτών από τους Ναζί το 1940 στην πόλη Dunkirk της Γαλλίας με το κωδικό όνομα Operation Dynamo. Ήδη, ο δήμαρχος της πόλης αποκάλυψε πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή και οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για ινκόγνιτο ταξίδια στο Dunkirk του Νόλαν και του αδελφού του και σεναριογράφου Τζόναθαν, για να έχουν άποψη για τις τοποθεσίες.

Update 29/12/15: Το γράψαμε; Ισχύει; Λίγες ώρες μετά, η Warner Bros επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της ότι το επόμενο φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν θα αφορά στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, θα λέγεται "Dunkirk" και επίσης ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία: Τομ Χάρντι, Κένεθ Μπράνα και Μαρκ Ράιλανς! Το σενάριο θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Νόλαν, ενώ θα φιλμάρει πολλά από τα πλάνα με ΙΜΑΧ 65 m.m.... Περισσότερα προσεχώς. Ανυπομονούμε. 

Update 24/5/16: Tα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Δουνκέρκη της Γαλλίας, με Τομ Χάρντι, Κένεθ Μπράνα, Μαρ Ράιλανς, Κίλιαν Μέρφι, Τζέιμς Ντ'Άρσι στο καστ και τον Νόλαν όπως γράψαμε και λίγο πιο πάνω να γυρνά σε IMAX 65m.m.... Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας καθορίστηκε για τις 21 Ιουλίου του 2017 και οι πρώτες φωτό δόθηκαν στην δημοσιότητα...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos