«Ο Κρίστιαν Γκρέι δεν είναι άντρας, αλλά … αγοράκι»

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2015, 11:01
Συντάκτης:

Αρκετά κράτησε τη σιωπή της η  γνωστή σεξουάλα ‘Σαμάνθα Τζόουνς’ της πολυαγαπημένης σειράς «Sex and the city» και πληθωρική ηθοποιός Κιμ Κατράλ, σχετικά με την πολυδιαφημισμένη  κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «50 Shades of Grey».

Όπως λένε, enough is enough όμως και έτσι η Κατράλ σε συνέντευξή της στην Ιρλανδική έκδοση του Independent , δηλώνει ότι δεν πρόκειται να δει την ταινία και τα… χώνει στον πρωταγωνιστή Τζέιμι Ντόρναν aka Κρίστιαν Γκρέι, αποκαλώντας τον «αγοράκι» .

«Είναι ο Τζέιμι Ντόρναν. Απλώς δεν είναι αρκετά καυτός.  Ίσως να φταίει η ηλικία μου, αλλά δεν μου μοιάζει για ‘άντρας’. Μοιάζει με ένα μικρό αγοράκι. Θέλω οι άντρες να δείχνουν άντρες. Είδα το preview και επειδή λένε ότι μέσα στα τρία πρώτα δευτερόλεπτα μπορείς να καταλάβεις εάν κάποιος σου είναι ελκυστικός ή όχι…. λοιπόν σκέφτηκα πως, ΟΧΙ».

Η ηθοποιός μάλιστα, δε διστάζει να δώσει έμμεσα τη συμβουλή της στους παραγωγούς της ταινίας για τα επικείμενα σίκουελ, λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι αν στη θέση του΄Ντόρναν ήταν για παράδειγμα ο Μπρένταν Γκλίσον κάτι θα γινόταν «ξέρεις αυτή η λάμψη στα μάτια…».

Δεν ξέρουμε πως αντέδρασε ο ίδιος ο Ντόρναν όταν άκουσε τα λόγια της Καρτάλ, σίγουρα πάντως για τον πρωταγωνιστή μιας τέτοιας ταινίας τα λόγια μιας ιέρειας του είδους όπως η  «Σαμάνθα» σίγουρα είναι μαχαιριά στο στήθος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos