O Kέιτζ κυνηγά τον Μπιν Λάντεν σε νέα κωμωδία!

Δημοσίευση: 22 Ιαν. 2015, 16:16
Συντάκτης:

Ο Λάρι Τσαρλς, σκηνοθέτης του περίφημου "Borat", επιστρέφει με το "Army of  Οne", τη νέα σατιρική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ!
Πιθανότατα, ο Αμερικανός ηθοποιός, αποφάσισε να στραφεί στην κωμωδία και να αφήσει τα όπλα, αφού έτσι κι αλλιώς, οι τελευταίες δουλειές του (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) προκαλούν το γέλιο.
Το στόρι ακούγεται συναρπαστικό. Ο Κέιτζ θα υποδυθεί ένα απλό, καθημερινό τύπο, ο οποίος αποφασίζει να κυνηγήσει μόνος του τον Οσάμα Μπιν Λάντεν!
Το "Army of One" είναι -ελαφρώς- βασισμένο σε άρθρο του περιοδικού GQ για τον οικοδόμο Gary Faulkner από το Κολοράντο, που ξεκίνησε την απίστευτη προσπάθεια ανεύρεσης του υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενου σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να μπει σε Πακιστάν και Αφγανιστάν....
Ο Λάρι Τσαρλς, ο οποίος εκτός από τον Borat, σκηνοθέτησε και τις άλλες δύο επιτυχίες του Σάσα Μπάρον Κοέν, "The Dictator" και "Bruno", ξεκινά γυρίσματα τον Μάρτιο και η πιθανή ημερομηνία της πρεμιέρας είναι το τέλος της χρονιάς.
Το σενάριο ξεκίνησε να γράφεται από τους Σκοτ Ρόθμαν και Ρατζίβ Γιόσεφ συγγραφείς του Draft Day ενώ οι αδελφοί Γουάνστιν βρίσκονται πίσω από το project.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos