ΣΕΙΡΕΣ

Ο Jason Momoa ξανά στην TV από τον δημιουργό των Hunger Games

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2018, 15:42
Συντάκτης:

Ο Jason Momoa, o Khal Drogo στο GOT, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της Apple με τίτλο “See”. Η σειρά πρόκειται για ένα sci-fi drama, το οποίο θα είναι σκηνοθετημένο από τον Francis Lawrence (Red Sparrow, Hunger Games: Catching Fire) ενώ ο Steven Knight (Eastern Promises, Locke) θα γράψει το σενάριο.

Το “See” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια τα οποία θα εξελίσσονται σε ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή έχει χάσει την όρασή της και έτσι για να επιβιώσει η κοινωνία, οι άνθρωποι έχουν βρεί εναλλακτικούς τρόπους για να επιβιώνουν. Όλα αυτά αλλάζουν όταν ένα ζευγάρι διδύμων γεννιέται και έχει πλήρη όραση.

Ο Momoa θα υποδυθεί τον “Baba Voss” έναν γενναίο πολεμιστή, αρχηγό και προστάτη. Φυσικά, ο ρόλος του πάει πολύ καθώς το παρουσιαστικό του αλλά και η άψογη φυσική του κατάσταση «σηκώνουν» παρόμοιους ρόλους. Μπορεί να μην καταλάβαμε ποτέ την ψύχωση του γυναικείου κοινού με τον Khal Drogo, αλλά μπορούμε να κατανοήσουμε ένα κόλλημα με τον Jason.

Μην ξεχνάμε, πως πριν ο Momoa γίνει διάσημος ως Khal Drogo στο “Game of Thrones”, τον είχαμε δεί και σε άλλες σειρές όπως στα “Baywatch” και “Stargate: Atlantis” αλλά και πρόσφατα τον είδαμε στην σειρά του Netflix “Frontier.”  Έκτοτε, ο Momoa συνέχισε την καριέρα του και εμφανίστηκε και στη μεγάλη οθόνη με τα “Bullet to the Head”, “The Bad Batch”, “Justice League” και θα τον δούμε στο μέλλον στην solo ταινία του “Aquaman.”

Βέβαια, ακόμα όλοι αναρωτιόμαστε πώς η Apple θα διανέμει όχι μόνο το “See” αλλά και τις υπόλοιπες σειρές με high-profile καστ που έχει στα σκαριά, καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ως προς τον τρόπο που το κοινό θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο τηλεοπτικό περιεχόμενο της. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούν έναν προσιτό τρόπο για όλους σύντομα!

Πρώτη δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2018, 15:42
Ενημέρωση: 11 Ιουλίου 2018, 15:42
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos