O "Iron Man" έχει μεγάλη καρδιά...

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2015, 21:52
Συντάκτης:

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πήρε αυτή την φορά τον ρόλο του σαν "Iron Man" στα σοβαρά και τον εφάρμοσε in real life για ένα ιδιαίτερα συγκινητικό σκοπό, αποδεικνύοντας ότι είναι ο πιο cool από τους σταρ του Χόλιγουντ και με διαφορά.

Ο Άλεξ, ένας 7χρονος πιτσιρικάς γεννήθηκε με ατροφικό δεξί χέρι και οι γονείς του απευθύνθηκαν στην Microsoft OneNote Collective Project για να αντικαταστήσουν το απών φυσικό μέλος με τεχνητό. Ο υπεύθυνος της εταιρείας, Άλμπερτ Μανέρο, μόλις έμαθε την λατρία του μικρού Άλεξ για τους σούπερ ήρωες, σκέφθηκε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να απευθυνθεί σε έναν "ειδικό" της βιονικής τεχνολογίας για να του το παρουσιάσει. Ποιος καλύτερος από τον Τόνι Σταρκ;

Ο Ντάουνι φυσικά και δέχθηκε την πρόσκληση, συγκινημένος από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να μειώσει τα κόστη και να παρουσιάσει τεχνητά μέλη σε απόλυτα προσιτές τιμές για την ,έση αστική οικογένεια και έκανε με τον -μοναδικό- τρόπο του τον πιτσιρικά να νιώσει πιο badass από ποτέ! 

Δείτε το σχετικό video clip από το Twitter του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos